Cseh László döntős 100 méter pillangón

Barcelona |

<p>Cseh László az ötödik legjobb idővel bejutott a döntőbe 100 méter pillangón a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki versenynapján.</p>

Cseh a számára csalódást jelentő, érem helyett ötödik helyet hozó csütörtöki 200-as vegyesdöntő után 100 pillangón délelőtt is jól úszott, 51.89 másodperccel nem sokkal maradt el 51.77-es országos csúcsától, aztán a délutáni elődöntőben megjavította.    A legjobb 16 között a második futamban szerepelt. Rajtja nem sikerült igazán jól, de fokozatosan zárkózott fel, s nagy hajrával negyedikként csapott a célba 51.61-es idővel. Futamában ugyan hárman is előtte végeztek, de az előző nyolcasban csak egy úszó volt nála gyorsabb, így készülhet a szombati fináléra.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?