Családias hangulatban

Nagyfödémes. Tizenharmadszor rendeztek teremfocitornát a helyi Borsos Mihály Alapiskola nagytornatermében. A polgármester kupájáért kiírt hagyományos mérkőzéssorozatot minden évben nagy érdeklődés övezi.

Nagyfödémes. Tizenharmadszor rendeztek teremfocitornát a helyi Borsos Mihály Alapiskola nagytornatermében. A polgármester kupájáért kiírt hagyományos mérkőzéssorozatot minden évben nagy érdeklődés övezi. Bár nincs a tornateremben nézőtér, a szervezők immár több éve egy leleményes megoldást alkalmaznak, aminek köszönhetően a nézők nem csak a bejárati ajtóban állva követhetik a meccseket. „Jól bevált szokás szerint egy hatvan centiméter magas palánkot állítottunk fel a tornaterem teljes hosszában. Ezzel ugyan keskenyebbé válik a játéktér, viszont kevés munkával létrehozzuk a nézőteret” – mondta Winkler Ingrid, a helyi sportbizottság elnöke.

A teremfocitorna nem a legjobb előjelekkel indult, az előzetesen bejelentkezett hét csapatból három közvetlenül a kezdés előtt visszalépett. A négy megmaradthoz sebtében sikerült toborozni még egyet, így végül öten versenyeztek a polgármester kupájáért. A megcsappant létszám miatt a szervezők végül a lebonyolítás megváltoztatása mellett döntöttek: az eredeti tervek szerint a csoportmérkőzéseket elődöntők követték volna, így azonban csak egy csoport lett, ahol mindenki megmérkőzött mindenkivel. „Volt egy olyan kikötésünk is, hogy csak nagyfödémesiek szerepeljenek a tornán. Ez a szabály nem más falvak ellen szól, hanem a családias hangulat megteremtése érdekében hoztuk. Egyébként sem tartottuk hozzá magunkat túl szigorúan, például a torna legeredményesebb góllövője, Štefan Kysela nem nagyfödémesi” – tette hozzá Winkler Ingrid.

Végül négy magabiztos győzelemmel a Sieť csapata végzett az élen. Érdekesség, hogy a legjobb játékos díját a torna egyik legfiatalabb résztvevője, a mindössze 17 éves Múcska Attila kapta.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?