BL: megúszta két góllal az estét a Slovan

foci

Harmadik mérkőzésén az eddigi legszűkebb, 2:0-s vereséget szenvedte el a Slovan labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája főtábláján.

A nyáron meggyengült, kedd este pedig erősen tartalékos Girona ellen a Slovan az első percekben azt hozta, mint az előző két főtáblás meccsén a Celtic (1:5) és a Manchester City (0:4) ellen: védekezésre rendezkedett be, bízva abban, hogy kibekkeli a katalánok támadásait. Ez a taktika a 42. percig működött – paradox módon a hazaiak abban a játékszakaszban szereztek vezetést, amikor a Slovan is vezetett veszélyesebb akciókat. De míg Blackman elöl kihagyta a helyzetét, hátul nem tudta blokkolni a lapos beadást, Miguel Gutíerrez pedig az ötösről a hálóba passzolt a labdát – 1:0.

Az égszínkékek a hátrány ellenére a második félidőben sem adták fel a kontrajátékot. A 73. percben így is eldőlt a mérkőzés, a Girona szabadrúgáshoz jutott, és Juanpe szépen tekert a szétnyíló Slovan-sorfal között-felett a hosszú sarokba – 2:0.

A különbség háromra is nőhetett volna, azonban Takáč bravúrral védte Stuani 11-esét a 88. percben. A Slovan mintha ekkor kapott volna észbe, több helyzetet alakított ki a (ráadással együtt) maradék öt percben, mint a megelőző 88-ban, de az eredmény már nem változott, a találkozót Szőke kapufára hulló fejese zárta le.

A Slovan a főtábla negyedik játéknapján a Dinamo Zagrebet fogadja majd. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?