Csak a harmadik helyért

Viseu. A portugáliai nemzetközi férfi kézilabdatorna utolsó csoportmérkőzésén a szlovák válogatott egygólos vereséget szenvedett Portugáliától és így Izrael ellen csak a 3. helyért játszik.
PORTUGÁLIA–SZLOVÁKIA 32:31 (15:17).

Viseu. A portugáliai nemzetközi férfi kézilabdatorna utolsó csoportmérkőzésén a szlovák válogatott egygólos vereséget szenvedett Portugáliától és így Izrael ellen csak a 3. helyért játszik.

PORTUGÁLIA–SZLOVÁKIA 32:31 (15:17). A szlovák csapat összeállítása és a gólok: Štohl 1, Meluš–Hlavtúr 2, Jančo 4, Pekár 5, Polakovič 2, M. Straňovský 5, T. Straňovský 2, Tumidalský 5, D. Valo 5, Kleis, T. Mažár, Demovič. Csaknem az egész első félidő során kiválón játszott a szlovák együttes, annak ellenére is vezetett, hogy a játékvezetők részrehajlóan bíráskodtak. Kitűnően védett Štohl kapus, még gólt is lőtt. A fordulás után sokáig nem sikerült a vendéglátóknak behozni hátrányukat, így drámai végkifejletre volt kilátás. Az utolsó percben a portugálok emberhátrányban játszottak, s csaknem egy percig passzívak voltak, de a bíró nem vette el tőlük a labdát. Hétméteresből megszerezték a vezetést, így a szlovákoknak 15 másodperc maradt, hogy egyenlítsenek és finálét játszanak. Nem sikerült, mert a játékvezetők másként akarták, nem büntették a hazaiak szabálytalanságait. Ernest Gubrický megbízott edző mondta: „Jól megszervezett védekezésből igyekeztünk gyors támadásokat vezetni, sokáig ez sikerrel járt. Drámai volt a hajrá, meg akartuk tartani a döntetlent, ami biztosította volna számunkra a döntőbe jutást, de köszönve ezt a bírónak, nem sikerült.

A döntőben Portugália Görögország ellen lép pályára.(ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?