Csak a Ferencváros...

Budapest/Pozsony. Az UEFA Kupa első fordulójának visszavágóján a Púchov, az Újpest és a ZTE hazai pályán sem tudott javítani, a Ferencváros viszont a Budapesten kiharcolt négygólos előnyt nemhogy megtartotta, de növelni is tudta Törökországban a Kocaelispor otthonában.

Budapest/Pozsony. Az UEFA Kupa első fordulójának visszavágóján a Púchov, az Újpest és a ZTE hazai pályán sem tudott javítani, a Ferencváros viszont a Budapesten kiharcolt négygólos előnyt nemhogy megtartotta, de növelni is tudta Törökországban a Kocaelispor otthonában. Az alábbiakban a trénerek véleményét közöljük a meccsekről.

KOCAELI–FTC 0:1 (az első mér-kőzésen 0:4). Hikmet Karaman (Kocaelispor): „Nagyon elkeseredett vagyok, hiszen rengeteg helyzetet hagytunk ki. Sajnos a bajnokságban is ez a legnagyobb problémánk, képtelenek vagyunk gólt lőni.” Garami József (Ferencváros): „Nehéz mérkőzés volt, örülök, hogy kettős győzelemmel, kapott gól nélkül jutottunk tovább. A Kocaelispor több helyzetet dolgozott ki, de a védelmünk jól helytállt, s taktikánkat meghatározta a budapesti mérkőzés eredménye. Várjuk a következő riválist, olyan csapatnak örülnénk, amely ellen reális esélyünk van a továbbjutásra.”

ZALAEGERSZEG–DINAMO ZÁGRÁB 1:3 (0:6). Bozsik Péter (Zalaegerszeg): „Ha ez egy magyar bajnoki mér-kőzés lett volna, akkor valószínileg 3:0-ra nyerünk, hiszen úgy érzem, hogy sokat tettünk a győzelemért. A Dinamo azonban nagyon jó csapat, s a két találkozó alapján ilyen különbséggel is megérdemelten lépett túl rajtunk. „Miroslav Blazevic (Dinamo Zagreb): „Elégedett vagyok, a magyar bajnokot legyőzni mindig nagy fegyvertény. El kell ismernem, hogy ma a kapusunk nyújtotta a legjobb teljesítményt, és ez azt mutatja, a ZTE nagyon akart győzni.”

ÚJPEST–PARIS SG 0:1 (0:3). Szabó András (Újpest): „Gratulálok a PSG-nek, mert megérdemelten jutott tovább. A mérkőzés első félidejében jól játszottunk, de nem sikerült helyzeteket kialakítanunk. A második játékrészben jobban kinyílt a védelmünk, így lehetőséget adtunk ellenfelünknek a kontratámadásokra, amelyekből egyet ki is használt.” Luis Fernandez (PSG): „Megérdemelten nyertünk, bár az Újpest és a pálya talaja okozott némi problémát.”

PÚCHOV–BORDEAUX 1:4 (0:6). Jozef Šuran (Púchov): „A nézők jó iramú és színvonalú meccset láthattak, helyenként egyenrangú ellenfelei voltunk a két legnagyobb sztár (Pauleta, Dugarry) nélkül játszó franciáknak, de végeredményben a nagyobb tudásuk döntött. Bossszant, hogy két gólt gyermeteg védelmi hibák után kaptunk.” Elie Baup (Bordeaux): „Otthon és idegenben is elért fölényes győzelmünk némi gyógyírt jelent a gyengébb bajnoki szereplésre.” (sr, o, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?