Cocu váltja Advocaatot a PSV Eindhovennél

Amszterdam |

<p>A korábbi holland válogatott Phillip Cocu lesz Dick Advocaat vezetőedző utóda a PSV Eindhoven labdarúgócsapatánál.</p>

Cocu négy évre szóló szerződést köt - közölte hétfőn a klub.

A gárda a kupadöntőben kikapott AZ Alkmaartól, Advocaat ezután jelentette be, hogy a szezon végén feláll a kispadról. A szakember mindössze egy évig töltötte be a posztot, s bajnoki címet sem sikerült nyernie a csapattal, amely az Ajax Amsterdam mögé szorult a második helyre. A 42 éves Cocu korábban játékosa volt a PSV-nek és szerepelt többek között az FC Barcelonában is. A holland válogatottban 101-szer lépett pályára. Az előző idényben átmenetileg már irányította az eindhoveni gárdát, most pedig Advocaat segítője volt. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?