Címvédők a X. MozgatLAKon

LakMozog

Újra az eredeti időpontban, május derekán, 13-án rajtol a MozgatLAK. A Komáromi járásban fekvő Lakszakállas futóversenye szombaton immár tizedik alkalommal szólítja rajthoz az érdeklődőket.

„Mintegy száz versenyzőre számítunk, plusz még negyven ovisra és alapiskolásra, akik a maguk rövid távját – 100 m, 300 m, 800 m – teljesítik. Utánuk 11-kor a 3 km, háromnegyed órával később a 10 km mezőnye rajtol – tájékoztatta lapunkat a futóként is jegyzett Tóth Tímea, aki ezúttal a szervezési teendőkkel lesz elfoglalva. – Versenyünk a falu utcáin zajlik, két különböző útvonalon. Először lesz csipes időmérés, ami ugyancsak vonzóbbá teheti a MozgatLAKot. Minden befutó külön éremmel gazdagodik. A férfiaknál és a nőknél is négy korosztályban hirdetünk győztest, s érdekesség, hogy mind a négy tavalyi abszolút győztes, vagyis a címvédők idén is jelezték részvételüket: 3 km-en Puha Réka és Holczhei Dávid, 10 km-en Zdenka Hezká és Tomovič Róbert. Mindannyian megvédhetik elsőségüket, bár a hosszabb női távon a szintén eredményes érdi Sas Diána megszakíthatja Hezká eddigi egyeduralmát. Helybeliek is lesznek a mezőnyben, a botos gyaloglók a 3 km megtételére készülnek, a helyi szervezetek pedig a szervezésben vállaltak szerepet, közreműködve abban, hogy a verseny minél jobban megmozgassa falunkat, s példát mutasson a habozóknak, a futás ízét keresőknek.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?