Büntetőkkel jutott tovább a DAC

Megszenvedett a DAC futballcsapata a IV. ligás Vyšný Mirošov otthonában a Slovnaft Cup 3. fordulójában.

Megszenvedett a DAC futballcsapata a IV. ligás Vyšný Mirošov otthonában a Slovnaft Cup 3. fordulójában. A rendes játékidő 1:1-es eredményt hozott, a sárga-kékek csak büntetőkkel harcolták ki a továbbjutást.

Tomislav Maric, a DAC vezetőedzője a ritkábban játszó futballistáknak is lehetőséget adott, a Podbrezová elleni bajnokihoz képest nyolc helyen változtatott az összeállításon. Az alig 600 lakosú ruszin falu csapata azonban a 23. percben vezetést szerzett Kovalčík révén, és ezt sokáig őrizte is, noha a szünetben beállt Szarka, majd kisvártatva Pačinda is. A DAC óriási fölényben játszott, de csak a 75. percben egyenlített – két hazai játékos közreműködésével: Suchanič fejese után Vateha kapus a saját kapujába ütötte a labdát. Mivel a rendes játékidő 1:1-gyel zárult, tizenegyesek következtek. Szarka belőtte, a hazai Zápotocký lövését azonban védte Milošovič. A második sorozatban Pačinda nem találta el a kaput, Kentoš pedig egyenlített. Jurčo nem hibázott, Varga lövése pedig a kapufáról jött ki. Štepanovský is belőtte a büntetőjét, s mivel Zakovič próbálkozását Milošovič védte, a DAC ünnepelhette a továbbjutást.

A következő forduló sorsolására szeptember 17-én, a mérkőzésekre pedig október 14-én kerül sor.

(fcdac.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?