Bukott a Thrashers

New York. Elég furcsán hangzik, de a coloradói Lavinát a hirtelen lesett hó gátolta meg abban, hogy lejátszhassa soron következő jégkorong-mérkőzését az NHL szerdai fordulójában. A New York 3:0-ra verte a Buffalót, míg az Atlanta fiatal csapata egy megnyert meccset bukott el otthon a Dallas ellen.

A cseh Petr Sýkora (balról) góllal járult hozzá csapata, az Anaheim chicagói győzelméhez TASR/EPA-felvétel New York. Elég furcsán hangzik, de a coloradói Lavinát a hirtelen lesett hó gátolta meg abban, hogy lejátszhassa soron következő jégkorong-mérkőzését az NHL szerdai fordulójában. A New York 3:0-ra verte a Buffalót, míg az Atlanta fiatal csapata egy megnyert meccset bukott el otthon a Dallas ellen.

A bajnokság szerdai játéknapjának legsimább győzelmét a New York Rangers aratta, amely hazai környezetben, a Madison Square Gardenben verte 3:0-ra a Buffalo Sabrest. A New York-i kapuban Mike Dunham brillírozott, a kapujára tartó 27 lövést kivétel nélkül hárította, s sorozatban második shutoutját könyvelhette el. Az idény során ötödik alkalommal, pályafutását tekintve pedig tizenhatodszor nem kapott gólt. Egy agyonnyert meccset vesztett el az Atlanta Thrashers, amely már 3:1-re is vezetett 40 perc elteltével a Dallas Stars ellen, mégis fél perccel a vége előtt tudta csak döntetlenre menteni a rendes játékidőt. A ráadásban aztán érkezett Mike Modano, s végül a Dallas 5:4-re győzött. A nap öt mérkőzéséből egyet, a Colorado Avalanche-San Jose Sharks összecsapást nem tudták megrendezni, mert Colorado és Wyoming állam egyes területein másfél méteres hó esett le két nap alatt, s Denver városa gyakorlatilag megközelíthetetlenné vált.

EREDMÉNYEK: New York Rangers–Buffalo Sabres 3:0 (0:0, 2:0, 1:0), gól: Poti, Holík, Carter. Florida Panthers–Minnesota Wild 1:3 (0:2, 1:0, 0:1), gól: V. Kozlov, illetve Laaksonen, Zsoltok, Dupuis. Atlanta Thrashers–Dallas Stars 4:5 – hosszabbítás után (1:0, 2:1, 1:3 – 0:1), gól: Hartigan, Kaberle, Hrkac, Heatley, illetve Young 2, Robidas, Lehtinen, Modano. Chicago Blackhaws–Anaheim Mighty Ducks 3:4 (1:1, 2:1, 0:2), gól: Simon, Fleury, Sullivan, illetve Sýkora, Csisztov, Kariya, Pahlsson.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?