BUDAPESTI PIRUETTEK

A NŐK IS ELKEZDIK. Ma délután a rövidprogrammal megkezdődik a nők versenye. Eredetileg már szerdán a jégre léphettek volna a szebbik nem képviselői, de a svéd Johanna Götesson és a horvát Idora Hegel visszalépésével harmincegyre csökkent a résztvevők száma, így nem volt szükség a selejtezők megrendezésére.

A NŐK IS ELKEZDIK. Ma délután a rövidprogrammal megkezdődik a nők versenye. Eredetileg már szerdán a jégre léphettek volna a szebbik nem képviselői, de a svéd Johanna Götesson és a horvát Idora Hegel visszalépésével harmincegyre csökkent a résztvevők száma, így nem volt szükség a selejtezők megrendezésére. Ezt nem fogadták osztatlan örömmel a korcsolyázók. A szlovák Zuzana Babiaková sem lelkesedett a programváltozásért: „Pénteken érkeztem, így egy hetet kell várnom a fellépésig. De mit tehetek, remélem, így is sikerül majd jó teljesítményt nyújtanom.”

AUTOGRAMVADÁSZOK. A kontinensviadal során nemcsak a versenyeknek otthont adó Budapest Sportarénában, hanem a gyakorló csarnok környékén is nyüzsögnek a rajongók. Ez nem is csoda, hisz az ott rendezett edzések ingyenesek, s a szerencsések autogrammal vagy egy kedvencükkel készített közös fotóval távozhatnak. Míg a kevésbé ismert korcsolyázók kézjegyére csak a megszállott autogramgyűjtők vadásznak, a nagy neveket mindig rajongók hada veszi körül, akik néha elképesztő ötletekkel állnak elő. Brian Joubert-t, a franciák kiválóságát például moziba invitálta egy fiatal rajongó. „Meglátjuk, mit hoz a kűr, s milyen programom lesz utána” – szerelte le kedvesen a túlbuzgó szurkolót Brian. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?