Budapest Maraton - Több mint tízezren a nyitónapon

Budapest |

<div>Tízezer-hatszázan neveztek a különböző távokra a 30. - az idén először kétnapos - SPAR Budapest Maraton Fesztivál első napján, amelyen kellemes, 13-14 fokos futóidő fogadta a résztvevőket a Városligetben.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div>

A vállalkozó kedvűek hat távon indulhattak, 400 métertől az öt kilométerig, a 3x2 kilométeres váltóban 157 csapat érkezett célba - a szervezők tájékoztatása szerint. A nap leghosszabb távú versenyében, öt kilométeren 15:13 perccel első Csere Gáspár (BEAC) magabiztosan, több mint egy perc előnnyel nyert klubtársa, Koch Domonkos előtt. A nőknél az FTC-s Peszteg Dominika még fölényesebb győzelmet aratott, 18:35 perces eredménnyel. Az idén először kiírt EMMI Suli Futamban 4000 iskolás indult.   A hosszabb távok - a 10 km, a 30 km és a maraton - versenyeire vasárnap 8 és 16 óra között kerül sor. Az első rajt 9.30-kor lesz.  A második napi távokra 16 800 előnevezés érkezett.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?