Búcsúi tízes gólözön és buli Nádszegen

Nádszeg

Ahogy mondani szokás: búcsúhoz focisiker is dukál. Így volt ez vasárnap Nádszegen, ahol a hazaiak 9:1 arányban tarolták le az udvardiakat a nyugat-szlovákiai Hummel V. fociliga délkeleti csoportjának 3. fordulójában.

A gólözön értékét emeli, hogy ez volt a mátyusföldi kollektíva első győzelme az új bajnoki idényben.

Rakétarajtot vettek a vendéglátók, bő tíz perc eltelte után 3:0-ra vezettek. „Tartottunk a mérkőzéstől, hiszen a nádszegi búcsút olykor vereség is tarkította. Idén azonban minden összejött, az első négy helyzetből háromszor betaláltunk. A vendégkapus öngólja után vezettünk, egy gyors támadást góllal zártunk, majd büntetőből tovább növeltük előnyünket. Mondhatni, ezzel eldőlt a mérkőzés sorsa. A folytatásban már a nézők óhaját teljesítettük, 5:1-es vezetésünknél fordultunk. Gólarányt javítottunk, jó képességű ellenfelet fektettünk két vállra. Fontos volt, hogy ezúttal a legapróbb részletekre is odafigyeltek védenceim” – foglalta csokorba a sokáig emlékezetes ünnepnapi párharcot Molnár Krisztián, a házigazdák trénere, aki a IV. ligától való kényszerű búcsút követően is megőrizte pozícióját az alakulat élén. „Rövid szünetekkel tarkítva immár tizenkét esztendeje vagyok a klubnál. Korábban játékosként is a csapat tagja voltam. Az itteni bajnoki diadalok után úgy döntöttem, felsőbb szinten is kipróbálom magam. Tavaly ősszel Bősön tevékenykedtem, de tavaszelőn visszatértem az akkor még negyedik ligás együtteshez. Nálam vonzerő, a legjobb ajánlólevél az itteni családias hangulat, az összetartó közösség. Két példával illusztrálnám a társaság egybetartozását. A győzelem után természetesen együtt buliztunk. Az udvardiak elleni meccsen mesternégyest produkáló Botló Lászlónak még nincs jogosítványa. A Hidaskürtön élő játékosunkat a csapattársak egymást váltva szállítják az edzésekre” – fűzte tovább a gondolatsort a szakvezető.

Megvan az új idény első győzelme. Mi várható Nagysurányban a következő forduló párharcán? Mire számíthatnak a nádszegi futballhívek az augusztusban elrajtolt bajnoki évfolyamban? „A lehető legrosszabbkor utazunk soros ellenfelünkhöz, mely még nem szerzett pontot. Ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, foggal-körömmel fog harcolni a győzelemért. Jobb csapatunk, képzettebb futballistáink vannak, ha ügyelünk a részletekre, nem lehet baj. Sajnos, sokszor a focitudás kevés a sikerhez… Egyébként mi teret adunk a fiatal tehetségeknek, a hazai nevelésnek. Napjainkban négy ifiből kiöregedett futballistánk van, közülük ketten a kezdőcsapatban jutnak szóhoz. A helyezést illetően arra számítok, hogy az első ötben benne leszünk. Nem kizárt, hogy két esztendő múlva ismét megpályázzuk a bajnoki címet” – latolgatta az esélyeket Molnár Krisztián, a nádszegiek sikerkovácsa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?