Briatore többet vár a "kis" Piquet-től

Róma |

<p>Jóval komolyabb eredményeket vár az idei vb-n az ifjabbik Nelson Piquet-től Flavio Briatore, a Forma-1-es Renault csapatfőnöke. Az F1-Live című internetes portál szerint Briatore azt nyilatkozta egy olasz rádióállomásnak, hogy a brazil versenyző "sem a Renault, de még egy Ferrari volánja mögött sem tudná megnyerni a világbajnokságot".</p>

"Úgy tűnik, a neve kevés ahhoz, hogy gyorsabb legyen" - vélekedett Briatore.

Nelson Piquet, Nelsinho édesapja három alkalommal (1981, 1983, 1987) diadalmaskodott az autósport elitkategóriájában. A "kis" Piquet, aki tavaly mutatkozott be a Forma-1-ben, 19 pontjával a 12. lett a pontversenyben. Fernando Alonso, a Renault másik pilótája - ugyanazzal a géppel - 61 ponttal az ötödik helyen végzett, ráadásul két futamgyőzelmet is szerzett.

Az idei világbajnokság március 29-én, a melbourne-i Ausztrál Nagydíjjal kezdődik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?