Borúlátó németek

Hamburg. A német politikai és sportélet hírességei nem túl derűlátóan ítélték meg a válogatott esélyeit a futball-világbajnokságon.
Gerhard Schröder, szövetségi kancellár: – Rudi Völler megteremtette a közösségi szellemet a játékosok között.

Hamburg. A német politikai és sportélet hírességei nem túl derűlátóan ítélték meg a válogatott esélyeit a futball-világbajnokságon.

Gerhard Schröder, szövetségi kancellár: – Rudi Völler megteremtette a közösségi szellemet a játékosok között. De ne támasszunk túlzott elvárásokat velük szemben, a realitás szerint Argentína, Franciaország, Brazília és Spanyolország a favorit.

Wolfgang Thierse, a Bundestag elnöke: – Ha történik néhány csoda, akkor az együttes nemcsak a csoportmeccseket vészelheti át, hanem még a nyolcad- és negyeddöntőben is lesz keresnivalója.

Jürgen Klinsmann, 1990-es világbajnok: – Olyan messzire kell eljutnunk, amennyire csak lehet. Talán még a végjátékban is szóhoz jutunk, de szerintem Brazília nyeri az aranyérmet.

Jan Ullrich, olimpiai bajnok és Tour de France-győztes kerékpáros: – Úgy érzem, Franciaország és Olaszország vívja majd a döntőt. A mieink képességeit nehéz felbecsülni.

Eberhard Gienger, tornász világbajnok: – Nem lesz könnyű dolgunk. Ez a vb inkább csak tapasztalatokkal és tanulságokkal szolgál majd a válogatottnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?