Bodó bajnoki kupája

J. MÉSZÁROS KÁROLYElső nagy sikerét az idei szlovák bajnokságon érte el. Ő emelhette a magasba a 170 cm-nél alacsonyabb hölgyek között a naturális fitnesz modell kategória győztesének járó kupát. Bodó Anikó negyedéves csilizradványi diáklány.

J. MÉSZÁROS KÁROLY

Első nagy sikerét az idei szlovák bajnokságon érte el. Ő emelhette a magasba a 170 cm-nél alacsonyabb hölgyek között a naturális fitnesz modell kategória győztesének járó kupát. Bodó Anikó negyedéves csilizradványi diáklány. Biológia– német szakos tanárnőnek készül a komáromi Selye-egyetemen. A dunaszerdahelyi Arena Relax Team színeiben gyűjti a kupákat, érmeket. Vele beszélgettem.

Miben múlta felül ellenfeleit a szeredi szlovák bajnokságon?

Nem számítottam erre az aranyra. Mikor láttam az ellenfeleimet a mérlegeléskor, azt gondoltam, nem lesz jó eredményem. Talán a harmadik vagy második helyet elcsíphetem, de az elsőre nem mertem gondolni. Edzőm azonban biztatott. Aztán a szokottnál korábban jött az eredményhirdetés, melynek végén én örültem.

Valóban nagy meglepetés érte?

Nem titkolom, hogy igen. Maximálisan sikerült felkészülni, a legtöbbet kihozni magamból. Sokat köszönhetek Méhes Roli edzőnek. A színpadon is otthonosan éreztem magamat, fontos a jó megjelenés, a versenyző kisugárzása. Ott volt a család, a szülők és a bátyám. Először nekik mutattam fel a kupát. Nagyon büszke vagyok magamra, de hozzátartozóimnak is köszönet jár érte. A versenydiéta jócskán játszik az idegekkel, olyankor otthon mindenkinek el kell tűrnie a rigolyáimat.

Volt már korábban bajnok?

Ez az első bajnoki aranyam, kupám. Először tavaly a dunaszerdahelyi versenyen indultam, ötödik lettem. Egy héttel később harmadik voltam a késmárki viadalon.

Mióta és mivel kerítette hatalmába a naturális fitnesz?

Három–négy éve kezdtem gyakorolni. Nagyon vékony voltam, szerettem volna, ha megváltozik az alakom. Roli fantáziát látott bennem, később megkérdezte, nem akarok-e versenyezni.

Mi vonzotta a fitneszben?

A sikerélmény. Szeretném, hogy jól nézzek ki, s elmondhassam, tettem valamit magamért. Lelki és testi feltöltődés számomra.

A bajnoki cím eddigi legnagyobb sikere?

Igen. Ennek megfelelően a szlovák bajnoki kupa is központi helyen van a gyűjteményemben.

Világversenyekre nem készült 2014-ben?

Ahhoz még több idő kell, majd a jövőben. Idén külföldön Prágában versenyeztem, kategóriámban második letten az Avita Beauty and Fitness Cupon.

Versenyzői álmai?

Nem gondolkodtam azon, hogy mit szeretnék elérni. Meglátom, mit hoznak a versenyek. Annyi biztos, csak a fitnesz modell számban szeretnék indulni. Nem tervezek előre semmit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?