BL: MU-Bayern, Barca-Atlético, Real-Dortmund, PSG-Chelsea

<p>Kisorsolták a BL negyeddöntőit, mindegyik páros érdekes. A&nbsp;Bayern&ndash;Manchester United és Real&ndash;Dortmund párharc ígérkezik a legparázsabb csatának. Lesz spanyol házicsata is.&nbsp;</p>

Péntek délben Nyonban kisorsolták a BL negyeddöntőjének párosait. A nyolc között nincs lefutott párharc, habár két párosítás kiemelkedik   Nyomban az első a Real Madrid–Borussia Dortmund páros. A két csapat tavaly az elődöntőben találkozott. Az első mérkőzésen Dortmundban a németek szétfutották a királyi gárdát, és Lewandowski mesternégyesének köszönhetően 4-1-es zakóval küldték haza a Realt. A visszavágót csak a legvégén tudta izgalmassá tenni a spanyol csapat, az utolsó tíz percben szerzett két gólnak köszönhetően egy találatra volt a Real a továbbjutástól (2-0). A spanyoloknak tehát van törlesztenivalójuk a Borussiával szemben. Jelenleg a Real van jobb formában, Ronaldóék a Barcelona elleni tavaly októberi csúcsderbi óta nem szenvedtek vereséget. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"141993","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A másik érdekes páros a Bayern–Manchester. A két gárda régi motorosnak számít a BL-ben, többször is találkoztak, legemlékezetesebb párharcukat az 1999-es barcelonai döntőben vívták. Ide bajnok- és kupagyőztesként érkezett mindkét csapat, az utolsó percig a németek vezettek, ám két gyors góllal fordítottak a Vörös Ördögök. A Bayern jelenleg Európa legjobb formájában lévő csapata, óriási meglepetés lenne, ha nem a címvédő jutna tovább.  [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"141994","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A Paris SG–Chelsea tudó az újgazdag klubok összecsapása lesz, egyben két nagy egó – Zlatan Ibrahimovic és José Mourinho – ütközete. A párosnak nincs igazi esélyese, mindkét csapat vezeti nemzeti bajnokságát.  A negyeddöntőben egy „nemzeti összecsapás” is lesz. A Barca az Atlético Madridot fogadja. Ők ketten még nem játszottak egymás ellen a a BL-ben. Meglepetés lenne, ha a madridiak jutnának tovább.  [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"141995","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]  A Bajnokok Ligája negyeddöntői: FC Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol) Real Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német)Paris Saint-Germain (francia)–Chelsea (angol)Manchester United (angol)–Bayern München (német) Első mérkőzések: április 1–2.Visszavágók: április 8–9.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?