Biztos magyar siker

Csáktornya. Splitben a Horvát Nemzeti Színházban tegnap délelőtt az ünnepélyes megnyitóval elkezdődött a 16. női kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott (D-csoport) a szerény képességű elefántcsontparti együttes ellen játszott, s biztosan nyert.
MAGYARORSZÁG–ELEFÁNTCSONTPART 43:25 (19:13).

Csáktornya. Splitben a Horvát Nemzeti Színházban tegnap délelőtt az ünnepélyes megnyitóval elkezdődött a 16. női kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott (D-csoport) a szerény képességű elefántcsontparti együttes ellen játszott, s biztosan nyert.

MAGYARORSZÁG–ELEFÁNTCSONTPART 43:25 (19:13). Legeredményesebbek: Radulovics 13/8, illetve Mambo 8. Az első vb-mérkőzésen Farkas Ágnes és Pálinger Katalin nem lépett pályára. Előbbi belázasodott – szerdára valószínűleg már rendbe jön –, utóbbit pedig a németek elleni rangadóra tartalékolta Mocsai Lajos szövetségi kapitány. Az egyetlen másodpercig sem vezető, helyenként azonban látványos elemeket bemutató Afrika-bajnok csupán öt percig volt méltó ellenfél. Ekkor még 4-3-at mutatott az eredményjelző, ezután már nem kellett izgulni. Igaz, hibák akadtak (például emberelőnyben két bekapott gól), de ez a vb-rajt miatti izgalomra fogható. A Mocsai-csapat két rövidebb hullámvölgyet leszámítva jól játszott a nyitányon a hajrában elfáradó, s ezért olykor durváskodó riválisával szemben. A kapusokat leszámítva mindenki dobott gólt.

További eredmények – A-CSOPORT: Szerbia-Montenegró–Ausztrália 41:18, Horvátország–Brazília 32:25; B-CSOPORT: Oroszország–Dél-Korea 28:27, Csehország–Uruguay 46:16; C-CSOPORT: Japán–Tunézia 30:24.

A MAI MŰSOR, A-csoport – 16.00: Spanyolország–Szerbia-Montenegró, 18.00: Horvátország–Ausztrália, 20.00: Franciaország–Brazília; B-csoport, 16.00: Csehország–Dél-Korea, 18.00: Oroszország–Angola, 20.00: Ausztria–Uruguay; C-csoport, 16.00: Ukrajna–Románia, 19.00: Norvégia–Tunézia, 21.00: Japán–Argentína; D-csoport, 17.00: Szlovénia–Elefántcsontpart, 19.00: Magyarország–Németország, 21.00: Dánia–Kína. (MTI, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?