Beválnak az argentinok?

Pozsony. Az élvonalbeli futballcsapatok javában készülnek a február 23-i tavaszi rajtra. Az egyes csapatoknál történt változásokról számolunk be.
PETRŽALKA. Két argentin játékossal, a középpályás Sebastia Lopez-zel és a csatár Maurito Rattával erősített a ligeti együttes.

Pozsony. Az élvonalbeli futballcsapatok javában készülnek a február 23-i tavaszi rajtra. Az egyes csapatoknál történt változásokról számolunk be.

PETRŽALKA. Két argentin játékossal, a középpályás Sebastia Lopez-zel és a csatár Maurito Rattával erősített a ligeti együttes. Dušan Galis edző elégedett a dél-amerikai légiósokkal, akik az előkészületi mérkőzéseken hasznosan futballoznak. Milan Kusalík három és fél esztendős kitérő – Inter, Trenčín – után tért vissza az Artmediához. Egyelőre senki sem távozott, Vašík iránt a Győr érdeklődik. A második helyen álló együttes vezetői nem titkolják: harcba szállnak a bajnoki címért.

DUBNICA. A sereghajtó leigazolta Martin Ševelát (Inter) és a licsérdi Jozef Šinglárt. Ján Švikruha valószínűleg Rimaszombatba szerződik. Stanislav Griga szakvezető optimista, bízik benne, hogy elkerülik a kiesést.

TRENČĺN. Nagy volt a jövés-menés, Milan Mičenec (Bytča), David Hlava (Liberec), Michal Paraska (Humenné) és Peter Lupták (Kys. Lieskovec) érkezett. Róbert Hanko – csakúgy, mint korábban Martin Fabuš – viszszatért Németországból, nem csoda, hiszen a Karlsruhe csapatában a másfél év alatt csak elvétve jutott szóhoz. Miroslav Horvatovič (Trnava), Szergej Zajcev (Prešov), Roman Hrnčár (Ružomberok) és Marián Veselý (Humenné) távozott.

PÚCHOV. Alig történt változás a keretben, mindössze Radek Buch-ta (St. Město) vette a kalapját. Úgy tűnt, Jozef Mužlay külföldön folytatja pályafutását, a Panioniosz tesztelte, ám végül nem igazolták le az athéniak. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?