Sport

Bényben hat órán át pingpongoztak

Bény | Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az ezerötszáz lakosú, Párkányhoz közeli településen az 1. pingpongkupát.
Ábel Gábor

2019. február 17. 09:30

44 versenyző állt oda az asztalokhoz

Az ötletgazdák között szerepel Kremmer Szabolcs, újonnan megválasztott polgármester és Ovszák Tibor, az esemény főszervezője.

„Nem hirdettük a versenyt plakáton és más szokványos formában, hanem csakis a közösségi hálóra támaszkodtunk. Eleinte aggódtunk is, hogy nem övezi majd kellő érdeklődés a megmérettetést, ám kellemesen meglepődtünk, amikor negyvennégyen neveztek be. Az asztaliteniszezőket négy csoportba soroltuk, külön küzdöttek az aktív versenyzők, az amatőrök, a gyerekek tizenöt éves korig és a hölgyek. Öt asztalon folyt a csata, ám így is hat órán át álltak egymással szemben és ütötték a labdát a pingpongozókˮ – tájékoztatott Szőköl Imre versenyző és szervező.

Az egyes csoportok győztesei serleget kaptak, de ajándék nélkül senki sem ment haza. A rendezvénynek jótékonysági jellege is volt, összesen 261 euró gyűlt össze adakozásból, az összeget a helyi óvoda fejlesztésére fordítják. Érdekességnek számított, hogy a torna legidősebb játékosa, a hetvennyolc esztendős Botta Károly az értékelést követően Muzslára sietett, ahol az esti órákban bajnoki mérkőzésen állt rajthoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyar civilekkel egyeztetett

Haščák állítólag egymillió eurót fizetett a Gorilla-felvételért

Két sztrókja is volt a Trónok harca sztárjának

Pénzzel lehet pénzt keresni

TRAGÉDIA: Kamion gázolt gyalogost, a sofőr először azt hitte, egy állatot ütött el

Az SNS támogatja az előrehozott választásokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?