Becsületből befejezik az őszi idényt a diósförgepatonyiak

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSDiósförgepatony. A végjátékban bukták el (0:2) a nagyfödémesiek elleni kiesési rangadót a kilenc ponttal sereghajtó diósförgepatonyiak a nyugat- -szlovákiai V. liga déli csoportjának 15. fordulójában. Érdekesnek találtuk, hogy a vendéglátó mátyusföldiek mindkét találata a 90.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Diósförgepatony. A végjátékban bukták el (0:2) a nagyfödémesiek elleni kiesési rangadót a kilenc ponttal sereghajtó diósförgepatonyiak a nyugat- -szlovákiai V. liga déli csoportjának 15. fordulójában. Érdekesnek találtuk, hogy a vendéglátó mátyusföldiek mindkét találata a 90. percben került a jegyzőkönyvbe. „Az első gólt büntetőből szerezték a hazaiak. Az óra mutatója szerint a 93. percben ítélt a játékvezető tizenegyest ellenünk. A büntető jogosságát nem vitatom, láb a lábbal ütközött. A kezdés után kitámadtunk, de az egyenlítés helyett kontrából újabb gólt kaptunk. Nem akarok kibúvót találni a vereségre, de az igazsághoz tartozik, hogy a két találatot megelőzően, a 83. percben a hazaiak csapatkapitánya meglökte a játékvezetőt. A bíró, ahelyett, hogy a nyilvánvaló inzultáció miatt véget vetett volna a találkozónak, csupán sárgával büntette a fegyelmezetlen labdarúgót... Úgy érzem, a vereség ellenére sem vallottunk szégyent” – ecsetelte a párharc döntő momentumait az augusztus 10-e óta nyeretlen csallóköziek csapatkapitánya, Jakóczi Gábor.

Megtudtuk, a Vladimír Zlacký játékosedző által irányított diósförgepatonyiak tartalékok nélkül, tizenegy emberrel érkeztek a bajnokira, s kilenc emberrel fejezték be az összecsapást. „Csepi Dániel a 6. percben lábujjtörést szenvedett, a folytatásban már csak statisztált a pályán. A 70. percben Csápai Attila rálépett a labdára, kifordult a térde. Nem tudta folytatni a küzdelmet. A végére egyébként már fogytán volt az erőnk. Ősszel edzések nélkül játsszuk bajnoki meccseinket. Fociszeretetből, barátságból kreálunk hétről hétre csapatot. Nincs szponzorunk, nincs támogatónk. Az önkormányzati támogatás csupán a rajtdíj befizetésére, valamint a játékvezetői illeték térítésére elegendő. Pénzszűkében már azt fontolgattuk, hogy kilépünk a bajnokságból. Győzött a józan ész, az őszt becsületből végigjátsszuk. Ennyivel tartozunk hálás szurkolóinknak, akik a mélyrepülés ellenére is kitartanak mellettünk, idegenben is buzdítanak bennünket. Fodor Tivadar és neje, valamint Nagy Lajos kerékpáron tették meg az utat Nagyfödémesre. Szerintem a vágaiak elleni vasárnapi idényzáró lesz a hattyúdalunk. Csak tíz százalék esélyt adok arra, hogy tavasszal is csatasorba állunk” – ecsetelte az egykor szebb napokat megélt diósförgepatonyi futballklub sanyarú helyzetét a csapatkapitány. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?