Batistuta Németh Szilárd csapattársa lesz?

Middlesbrough. Olasz lapértesülések szerint a január 1-jén kezdődő téli átigazolási idényben a Middlesbrough – itt játszik Németh Szilárd – elengedi Maccaronét a Manchester Utd. labdarúgócsapatához, s helyére Batistutát szerződteti az AS Romától.

Middlesbrough. Olasz lapértesülések szerint a január 1-jén kezdődő téli átigazolási idényben a Middlesbrough – itt játszik Németh Szilárd – elengedi Maccaronét a Manchester Utd. labdarúgócsapatához, s helyére Batistutát szerződteti az AS Romától. A 23 éves olasz játékos a nyáron került Angliába az Empolitól, s 8 bajnokin 4 gólt szerzett. Eddig egyszer szerepelt a válogatottban, március 27-én Anglia ellen. Batistuta szerződése jövő nyáron jár le Rómában. De mivel az argentin támadó tudásához képest kevés lehetőséghez jut, s ebben az idényben nem játszott jó formában, várhatóan elengedi a fővárosi klub. (MTI))

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?