Bármi elképzelhető

Budapest. Németországból származó információk szerint mihamar eldől, hogy Várszegi Gábor, a Fotex Rt. elnöke, az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa részt vásárol-e a Bundesliga másodosztályában szereplő Eintracht Frankfurtnál.

Budapest. Németországból származó információk szerint mihamar eldől, hogy Várszegi Gábor, a Fotex Rt. elnöke, az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa részt vásárol-e a Bundesliga másodosztályában szereplő Eintracht Frankfurtnál. A magyar üzletember a Napi Gazdaság érdeklődésére megerősítette az információt, amely szerint a Fotex érdeklődik a befektetés iránt.

Sztáni Istvánnak, az Eintracht egykori magyar labdarúgójának jutott eszébe Várszegi Gábor, és meg is kereste a Fotex-vezér Fradi-tulajdonost, aki azonnal érdeklődést mutatott az üzlet iránt. Várszegi Gábor nem nyilatkozott arról, hogy milyen összegű befektetést jelentene számára a frankfurti tulajdonrész-vásárlás, ám a német sajtóban megjelent 1,8 milliárd forintnak megfelelő becslést helytállónak nevezte. A magyar lapnak arról is beszélt, ha a Fotex a frankfurti befektetés mellett dönt, akkor alighanem értékesíti a 2001 augusztusában vásárolt FTC-csomagot, mert azt eredetileg is befektetési céllal vette. Furulyás János, az FTC elnöke: „Két napja beszéltem Várszegi Gáborral, s nekem egy szót sem szólt a terveiről. Az üzleti életben egy nap, egy éjjel is sokat számít, tehát bármi elképzelhető.“

A legújabb hír: a Fotex igazgatósága elfogadta Várszegi Gábor lemondását a vezérigazgatói posztról, így a jövőben ismét csak az elnöki teendőket látja el a cég fő tulajdonosa, közölte a társaság.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?