Barbosa is Gömörben

Rimaszombat. A labdarúgó Corgoň Liga gömöri újonca január 7-én hazai környezetben kezdi meg a téli felkészülést, majd január 14-étől 22-ig Szencen edzőtáborozik. Amint azt Sebő László, a csapat menedzsere lapunknak elmondta, egyelőre senki nem távozott az őszi idény után a 9.

Rimaszombat. A labdarúgó Corgoň Liga gömöri újonca január 7-én hazai környezetben kezdi meg a téli felkészülést, majd január 14-étől 22-ig Szencen edzőtáborozik. Amint azt Sebő László, a csapat menedzsere lapunknak elmondta, egyelőre senki nem távozott az őszi idény után a 9. helyen álló gárdából, ezzel szemben több új játékos is érkezett a Rima partjára. „A már régebbtől emlegetett Dic mellett a legutóbb Cipruson játszó hátvéd, Martin Urban, valamint a Nyitráról ismert brazil csatár, Barbosa is a sorainkat fogja erősíteni. A dél-amerikai légiós Amaróval együtt egy nappal az alapozás megkezdése előtt tér vissza Európába” – tudtuk meg Sebő Lászlótól.

A hagyományos decemberi teremtornán az újonc színeiben lépett pályára Vladimír Helbich (Ružomberok) és František Kuzma (Nitra). „Mindketten nálunk kezdik a felkészülést, aztán majd meglátjuk, mi lesz velük. Két cseh játékost, egy kapust és egy középpályást is kinéztünk, ám neveket egyelőre még nem mondhatok” – tette hozzá a menedzser. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?