Barátságos mérkőzések – A Real Madrid legyőzte a Juventust

Barátságos mérkőzések – A Real Madrid legyőzte a Juventust

A Real Madrid labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Juventust szombat este a pasadenai Rose Bowl-ban.

A Bajnokok Ligájában címvédő spanyol együttes Karim Benzema 19. percben büntetőből szerzett góljával került előnybe, majd a 69. percben Marco Asensio talált a torinói ellenfél kapujába.

Szintén az Egyesült Államokban túrázik és készül a szezonra a Barcelona, amely Harrisonban, a Red Bull Arenában ugyancsak 2–0-ra nyert, ellenfele a New York Red Bulls volt. A katalánok góljait Ousmane Dembélé és Memphis Depay szerezte, előbbi a 40., utóbbi a 87. percben.

Kedden a Barcelona 2–2-es döntetlent játszott a Juventusszal, múlt szombaton pedig 1–0-ra legyőzte a Real Madridot.

A spanyol bajnokság két hét múlva kezdődő rajtjáig a Barcelona még a mexikói U.N.A.M. együttesével játszik jövő héten, míg a Real Madridra az európai Szuperkupa vár augusztus 10-én, Helsinkiben, ellenfele az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurt lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?