Baráth György a KFC elnöke

Komárom |

<p>Csak második nekifutásra sikerült elnököt választani a komáromi KFC tagságának. Amint arról beszámoltunk, a december 28-i közgyűlésen senki sem vállalta a jelölést az elnöki posztra.&nbsp;</p>

 

A csütörtökre újra összehívott tanácskozáson sem hemzsegtek a javaslatok a szóban forgó tisztség betöltésére, végül is az önként jelentkező Baráth Györgynek szavazott bizalmat a tagság. A violák 68 éves klubelnöke közvetlenül az ülés után válaszolt kérdéseinkre. Miért vállalta a megbízatást?Patthelyzetbe kerültünk, s úgy véltem, valamilyen irányba mozdulnunk kell. Szívügyem a komáromi foci, és felelősséget érzek a játékosokkal, szurkolókkal szemben egyaránt. Kik segítik a munkájában?A tagság döntése alapján én határozhatom meg a vezetőség összetételét. Csak olyan személyekre számítok, akik vállalják a csapatmunkát, akik tudnak és akarnak is valamit tenni a sportért. Nem úgy oldjuk meg a nehézségeket, hogy alacsonyabbra tesszük a mércét, a szezon előtti ígéreteket szeretnénk teljesíteni. A városvezetés már jelezte, hogy a stadion éves bérleti díja 8000 euró körül mozog majd (korábban 31 ezer euróról volt szó – a szerző megj.). A csapatokkal mikor egyeztet?Kedden találkozom a nyugat-szlovákiai régióbajnokság élmezőnyében telelő felnőttcsapat játékosaival és az edzővel, Miloš Lintnerrel, s megtárgyaljuk a tavaszi idényre való felkészülés ütemtervét. Szerdán átveszem az eddigi vezetőktől a teljes klubdokumentációt. (áb) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?