Bajnokverés Trencsénben

Trencsénben négy gólt kapott s vereséget szenvedett a bajnok Žilina a 17. forduló zárótalálkozóján, s ezzel lecsúszott az első helyről. A tabella élén ismét a Dubnica található. Három mérkőzés is pontosztozkodással ért véget.

Jelšic és az Artmedia-túlerő (balról: Ďurica és Borbély) a rózsahegyi bajnokin ČTK-felvételUtolsó idegenbeli mérkőzésükön sem tettek csodát a rimaszombatiak, 2:0-ára kikaptak a Dubnica otthonában. A találkozóról Németh Krisztiánt kérdeztük.

Ezúttal sem sikerült javítani a csapat gyenge idegenbeli mérlegén.

A Dubnica az ősz egyik legjobb csapata, de természetesen pontszerzési tervekkel utaztunk a mérkőzésre. A legnagyobb hiba az volt, hogy nem tudtuk kihasználni a havas pálya lehetőségeit, elvégre a rossz talaj mindig a védekező együttesnek kedvez.

A nagyszombati mérkőzés után azt mondta, megtalálták az ideális felállást.

Most is ugyanabban a hadrendben léptünk pályára, védekezésben működött is, de elöl nem sok veszélyt jelentettünk. Aztán nyomás alá kerültünk, és ebből született a két gól.

A Ličartovcén elszenvedett kupakudarc után Zelenský alkohollal oldotta a játékosok hangulatát. Ezúttal semmiféle különleges felkészülés nem előzte meg a találkozót?

Nem, és nem is szeretnék visszatérni az esetre, ezt az újságok fújták fel.

A rimaszombatiak a dubnicai mérkőzéssel befejezték őszi idegenbeli szereplésüket. Hogyan összegezné az ellenfelek pályáján mutatott teljesítményt?

Csupán két pontot szereztünk, ez nagyon kevés. Számomra a legnagyobb rejtély mégis az, hogyan történhetett meg, hogy hazai pályán csak négy gólt kaptunk, idegenben pedig huszonötöt?! Erre a kérdésre kell megtalálnunk a választ, s akkor biztosan eredményesebbek leszünk. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?