Bajnokság az őrségváltás jegyében

Komárom. Három ország több mint félszáz versenyzője lépett pályára a XIX. szlovák teremkerékpár-bajnokságon.

Komárom. Három ország több mint félszáz versenyzője lépett pályára a XIX. szlovák teremkerékpár-bajnokságon. A megmérettetés több szempontból is különleges volt a Szlovákiában egyedülálló gútai teremkerékpár-klub számára.

Hajdú Andrea vezetőedző védencei értékelésében kiemelte, az iskolásai a nyári edzőtábor után szüneteltették az edzéseket, mégis a mostani viadalon meglehetősen jól szerepeltek. „Elégedett vagyok a teljesítményükkel. Egy-két kivételtől eltekintve hozták a formájukat, ügyesek voltak. A komáromi helyszín új kihívások elé állította védenceimet, mégis összességében jól szerepeltek. Az iskolásokból új négyest állítottunk össze, s a kezdet mindig nehéz. Sok erőt kivesz mindenkiből. Jól haladunk, de van még min csiszolni az elemek bemutatásán” – fogalmazott Hajdú.

Ezen a versenyen adta át jelképesen a stafétát a női négyes a juniornak. A Vincze Alica, Szabó Dóra, Glofák Viktória és Domin Henriett alkotta női négyes az ausztriai világbajnokság (november 24–26, Dornbirn) után befejezi aktív pályafutását, és utána már csak bemutatókon lép fel. „Nagyon körülményes összeegyeztetni az edzések időpontját úgy, hogy négyen négyfelé vannak Szlovákiában. Csak hétvégenként tudnak edzeni, ami vajmi kevés a világ élvonalában maradáshoz. Ráadásul a gútai sportcsarnok is gyakran foglalt. A női négyestől nem búcsúztunk, lényegében ők köszönték meg az eddigi támogatást és tevékenységet. Egészen pontosan csak hárman fejezik be a versenyzést, mert Domin Henriett átlép a juniorok közé, így velük együtt áll neki a következő időszak megmérettetéseinek. Nagy ambícióval folytatják, hiszen kiváló példa állt előttük. Ők ezt tudják, látják és örülnek a kihívásoknak” – mondta a vezetőedző.

Komáromi versenytények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?