Bajnokok Ligája - Fölényes sikerrel kezdett a Barcelona

messi

Az FC Barcelona és az Internazionale is hazai pályán győzött a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A B csoport barcelonai mérkőzésén Lionel Messi szerzett vezetést szabadrúgásból a PSV Eindhoven ellen, majd Ousmane Dembélé volt eredményes egy látványos szóló végén. Ezután ismét Messi talált be, és bár a katalánok a francia Samuel Umtiti kiállítása miatt emberhátrányban fejezték be a meccset, az argentin csatár megszerezte harmadik találatát is, szinte lemásolva második gólját.

Ezzel Messi lett az első játékos, aki nyolc mesterhármasig jutott a BL történetében. Csapata 2013 májusa óta veretlen hazai pályán a Bajnokok Ligájában.

Milánóban a Tottenham Hotspur szerzett vezetést a dán Christian Eriksen némileg szerencsés, megpattanó lövése után. A hajrában előbb Mauro Icardi bombagóllal egyenlített, aztán az uruguayi Matias Vecino egy szöglet után a győztes találatot is megszerezte az Internek.
    Ez már sorozatban az ötödik tétmérkőzés volt, amelyen a nyári világbajnokság gólkirálya, Harry Kane nem talált a hálóba.

    Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló:
    B csoport:
Internazionale (olasz)-Tottenham Hotspur (angol) 2-1 (0-0)
---------------------------------------------------------
gólszerzők: Icardi (86.), Vecino (92.), illetve Eriksen (53.)

FC Barcelona (spanyol)-PSV Eindhoven (holland) 4-0 (1-0)
-------------------------------------------------------
g.: Messi (32., 77., 87.), Dembélé (75.)
piros lap: Umtiti (79.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?