Bajnokok Ligája – A Barcelonának erőt ad a Bayern elleni siker az El Clásico előtt

Bajnokok Ligája – A Barcelonának erőt ad a Bayern elleni siker az El Clásico előtt

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának erőt ad a Bayern München elleni magabiztos, 4–1-es Bajnokok Ligája-siker az ősi rivális Real Madriddal szembeni szombati El Clásico előtt.

A katalánok vezetőedzője, Hansi Flick – aki korábban dolgozott a bajoroknál is – hihetetlennek tartja a szerda esti győzelmet. 

„A Bayern csodálatos csapat, fantasztikus játékosokkal, akik nagyon jól tudnak játszani. És persze, ha nyersz egy ilyen meccset, azt megünnepled. Ez a győzelem önbizalmat ad nekünk szombatra. Azzal a nívóval, amit most mutattunk, nagyszerű dolgokat érhetünk el. Nagyon bátran játszottunk és ezért vagyok boldog. Ugyan egy nappal kevesebb áll a rendelkezésünkre, mint a Real Madridnak, hogy felkészüljünk az El Clasicóra, de mindenki szeretne játszani ezen a meccsen” – mondta Flick. 

A meccs főhőse a mesterhármast szerző Raphinha volt, aki szerint ez a párosítás akár a BL-döntő is lehetett volna. 

„Ez a legjobb érzés, hogy saját szurkolóid előtt így nyersz, ahogy mi tettük. Amit a pályán csináltunk, az válasz arra, mire képes a BL-ben a Barca” – jegyezte meg a brazil csatár, aki már a második percben szerzett góljával megadta az alaphangot. 

Ezzel megszakadt a bajorok katalánok elleni 2015. május 12. óta tartó, hat győzelemből álló, 22–4-es gólkülönbségű sorozata. 

Az átalakított BL-sorozatot vereséggel nyitó Barcelona a legutóbbi két összecsapását megnyerte, míg a Bayern éppen fordítva teljesít: a sikeres, 9–2-es rajt után egymást követő két fellépését bukta el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?