Bajban a III. liga éllovasa

<p>Nagymegyer. Bár hat pont előnnyel telelnek az élen a nagymegyeriek a III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában, a csallóközi városban senki sem beszél a feljutásról. Sőt, újabban már a bennmaradásról szól a fáma.</p>

ÁGH ISTVÁN

A szurkolók megalapozott pesszimizmusát a főszponzor, Strasser László távozása váltotta ki. „A téli holt idény elején a folytatást nagyban befolyásoló problémával szembesültünk. Főszponzorunk valóban távozott a klubtól. Vele együtt távozott alakulatunk vezetőedzője, Lérant Péter, természetesen nagyban gyengült, felhígult, foghíjassá vált a játékoskeretünk. Strasser úr eddig mindig teljesítette, amiben megállapodtunk. Mi több, olykor túlteljesítette, amit vállalt. Távozása ellenére köszönettel tartozunk neki, elévülhetetlen érdemeket szerzett a nagymegyeri labdarúgás megújhodásában, az elmúlt évek diadalmenetében” – erősítette meg értesülésünket Tarcsi Imre, a nagymegyeri Thermál Városi Sportklub futballszakosztályának elnöke.

Vajon mi okozta a zöld-fehérek mecénásának már több alkalommal megszellőztetett távozását? „A problémák nem újkeletűek. Strasser úr a végsőkig kitartott. A támogatás folyósítása mellett azonban feltételeket is szabott. Klubelnökként nekem kellett volna a költségvetés negyven százalékát biztosítanom. Ez tetemes összeg, s a feladattal képtelen voltam megbirkózni. Elváltak útjaink” – ecsetelte a szakítás okát a nagymegyeri futballklub első embere.

Mire számíthatnak a folytatásban az utóbbi években győzelmekhez, bajnoki címekhez szokott helybeli drukkerek? Vajon lesz-e folytatás? „Nagyon friss még a dolog, nyaldossuk sebeinket. Egy biztos: a kilépés gondolatával nem kacérkodunk. Folytatjuk szereplésünket a III. ligában. Őszi elsőként negyvenhárom pontot gyűjtöttünk, a kiesés nem fenyeget bennünket. Minden követ megmozgatunk, potenciális támogatókkal tárgyalunk. Őszintén szólva most még nem látom az alagút végét. Annyit elmondhatok, lesz foci Nagymegyeren, ha nem is éppen felsőfokon” – latolgatta a folytatás forgatókönyvét a termálosok klubelnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?