Bacsfai kapus a vb-n

Pozsony. Peter Polák, Szlovákia U 20-as labdarúgó-válogatottjának ezője kijelölte a november végi világbajnokságra utazó keretet.

Pozsony. Peter Polák, Szlovákia U 20-as labdarúgó-válogatottjának ezője kijelölte a november végi világbajnokságra utazó keretet. Meglepetés, hogy nem szerepel a listán a rózsahegyi Róbert Števko, aki 8 góljával vezeti a Corgoň Liga góllövőlistáját, mint ahogy csak a tartalékok között utazik majd az Egyesült Arab Emirátusokba a Slavia Praha fiatal kapusa, Matúš Kozáčik is. „Nehéz döntés volt, senkinek sem akartam csalódást okozni, még kevésbé megbántani valakit a játékosok közül” – kommentálta a nevezést Polák edző, aki kihagyta a 19 éven aluliak norvégiai Európa-bajnokságán bronzérmet szerző gárda három további tagját is, köztük a Cercle Bruges légiósát, a kassai Tomáš Labunt is. A világbajnokságon, amely november 27-én kezdődik és december 19-ig tart, ott lesz Peter Kostoláni, a bacsfaiak kapusa is.

A válogatott keret – kapusok: Peter Kostoláni (Báč), Dušan Perniš (Dubnica). Hátvédek: Miloš Brezinský (Liberec), Igor Hrabač (Trenčín), Marek Čech (Inter), Marek Kostoláni (Nitra), Ľubomír Gajdoš (1. FC Košice), Roman Konečný (Trnava), Roman Škrteľ (Trenčín). Középpályások: Marián Kurty, Igor Žofčák (Ružomberok), Dušan Miklas (Trenčín), Tomáš Bruško (Slovan), Kamil Kopúnek (Trnava), Viktor Pečovský (B. Bystrica), Štefan Zošák (Ružomberok). Csatárok: Filip Hološko (Liberec), Juraj Halenár, Filip Šebo (Inter), Milan Ivana (Trenčín).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?