Az Ottawa újabb bravúrja

New York. Most már matematikailag sincs esélye a Carolina Hurricanes jégkorongcsapatának arra, hogy bejusson az NHL rájátszásába. A Hurrikánt hazai pályán söpörték el a Szenátorok, mégpedig egy fordulatos mérkőzésen.

New York. Most már matematikailag sincs esélye a Carolina Hurricanes jégkorongcsapatának arra, hogy bejusson az NHL rájátszásába. A Hurrikánt hazai pályán söpörték el a Szenátorok, mégpedig egy fordulatos mérkőzésen. A kanadai együttes ezzel begyűjtötte századik pontját a bajnokságban, továbbra is listavezető, s a Stanley Kupa legnagyobb esélyese.

Hokimérkőzésen meglepő, 1:0ás győzelmet aratott a New Jersey Devils gárdája Montrealban, ahol a találkozó egyik hőse a szezon során nyolcadik shutoutját produkáló Martin Brodeur kapus volt, ő 25 lövést hárított. Az egyetlen gólt még a mérkőzés elején Scott Gomez lőtte, ezzel a Devils ki is húzta a hatvan percet. Brodeur egyébként a Canadiens ellen imponáló mérleggel rendelkezik, pályafutása során öt shutoutot ért el, átlagosan 1,75 gólt kapott a harmincnyolc találkozón. „Szeretek a Montreal ellen játszani, talán éppen azért, mert a családi kötelékem a városhoz fűz” – nyilatkozta a hálóőr, aki maga is Montrealban született és nőtt fel, édesapja pedig a Canadiens fotósa volt.

EREDMÉNYEK: Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 5:2 (2:1, 2:1, 1:0), Briere, Dumont, Afinogenov, Hecht, Patrick, illetve LeClair, Amonte; 15 000 néző. Carolina Hurricanes–Ottawa Senators 5:6 (0:2, 2:2, 3:2), Kůrka, Vrbata 2, Surma, ONeill, illetve Fisher, Arvedson, Spezza 2, Neil, Redden; 17 000 néző. Montreal Canadiens–New Jersey Devils 0:1 (0:1, 0:0, 0:0), Gomez; 22 000 néző. Pittsburgh Penguins–Detroit Red Wings 1:5 (1:1, 0:1, 0:3), Straka, illetve McCarty, Shanahan, Fjodorov 2, Robitaille; 14 000 néző. Toronto Maple Leafs–New York Islanders 3:3 (1:0, 1:0, 1:3 – 0:0), Mogilnij, Nolan 2, illetve Aucoin, Asham, Scatchard; 20 000 néző. St. Louis Blues–Vancouver Canucks 6:4 (1:2, 2:2, 3:0), Drake, Čajánek 2, Mellanby 2, Boguniecki, illetve Morrison, Linden, Klatt, Sedin; 18 000 néző. Phoenix Coyotes–Boston Bruins 2:1 (1:0, 1:1, 0:0), Numminen, Nagy, illetve Knuble; 14 000 néző. Los Angeles Kings–Calgary Flames 1:4 (1:1, 0:1, 0:2), Modrý (16:49), illetve Lowry, Iginla, Szaprikin, Leopold; 15 000 néző. (O–O, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?