Az M1 képernyőjén a magyar csapatok Európa Liga-visszavágói

<p>Jövő csütörtökön az M1 tévécsatorna mindkét érdekelt magyar csapat, a Budapest Honvéd és Videoton FC visszavágóját is élőben közvetíti a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójából.</p>

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteki közleményéből kiderül, hogy a csütörtöki első találkozók kiemelt nézettséget hoztak. A Honvéd mérkőzését - amelyet 4-1-re nyert a montenegrói Celik Niksic vendégeként - 225 ezren nézték végig, a közvetítésre pedig 822 ezren kapcsoltak oda egy időre.    A Videoton Mladost Podgorica elleni összecsapását - amely a fehérváriak 2-1-es hazai sikerével zárult - 423 ezren követték végig, ugyanakkor 1 millió 400 ezren kapcsoltak oda a találkozóra.    A Videoton jövő csütörtökön 18 órakor kezdődő mérkőzése előtt 17.30 órától indul az M1 műsora, míg a Budapest Honvéd 20.30 órakor lép pályára, a felvezető pedig már 20.15 órától látható lesz.    Az első találkozó kommentátora Menczer Tamás, míg az utóbbié Knézy Jenő lesz. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?