„Az inspiráció bárhonnan jöhet”

<p>Kaitlyn Weaver és Andrew Poje, a nizzai vb-n negyedik helyezett jégtánckettős Pozsonyban kezdte az új szezont, Andrew édesanyjának nagy örömére.</p>

 

A pozsonyi Ondrej Nepela Emlékverseny legnagyobb sztárja a kanadai Kaitlyn Weaver, Andrew Poje jégtánckettős volt. A pár óriási, 35 pontos fölénnyel győzött, s külön kis szurkolótábora is volt – Andrew-nak tucatnyi rokon is szorított a lelátón, ugyanis édesanyja Pozsonyból származik. A szimpatikus kettős a verseny szüneteiben senkit nem utasított el, kérjen bár autogramot, közös képet – vagy esetleg interjút.Először járnak Pozsonyban?Andrew: Igen, pedig édesanyám itt született, és itt nőtt fel, én azonban korábban sosem voltam itt. Nagyon tetszik a város, élvezem, hogy láthatom, honnan indult az édesanyám. Tizennyolc éves korában, 1968-ban hagyta el az országot, és Kanadában kötött ki. Örülök, hogy végre megismerhetem a szülővárosát.Édesanyja nagynénje Agnesa Búřilová egykori páros műkorcsolyázó. Tudott erről, amikor korcsolyázni kezdett?Andrew: Nem, de ahogy idősebb lettem, egyre többet tudtam meg a családom történetéről. A műkorcsolya a génjeimben van! Édesanyám szintén tud korcsolyázni, de ő sosem űzte magasabb szinten ezt a sportot.Szlovákul tud valamit?Andrew: Édesanyám nem tanított meg. Azzal szoktunk viccelődni, hogy azért, hogy ha rólam beszél, ne értsem.A teljes interjút a szombati Új Szó sport rovatában olvashatják!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?