Az ellenfelek inkább a DAC-ot látnák szívesen a ligában

<p>A&nbsp;szlovák élvonalbeli futballcsapatok játékosai inkább a&nbsp;DAC bentmaradásának örülnének, legalábbis a profutbal.sk internetes oldal ankétjából ez derül ki.</p>

A portál a kiesés ellen harcoló DAC és a Nitra csapatán kívül mindegyik Corgoň ligás együttesből megkérdezett egy-egy futballistát, melyik klub bentmaradásának örülnének jobban, s a 10 játékosból hat azt mondta, a DAC bentmaradása jobbat tenne a bajnokságnak.

A besztercebányai Fabián Slančík, a myjavai Martin Černáček, a senicai Michal Šulla, a trencséni Peter Čögley, a zsolnai Pavol Jurčo és a nagyszombati Roman Procházka is azt emelte ki, hogy a focit a nézőknek játsszák, és Nyitrával ellentétben Dunaszerdahelyen igazi futball-láz van, a meccsekre hat–hétezer ember kíváncsi.

A rózsahegyi Tomáš Ďubek nem tudott dönteni a két csapat között, mint megjegyezte, mindkét város igazi futballbástya Szlovákiában, míg az Aranyosmaróton futballozó Martin Kuciak úgy fogalmazott, bármelyik klub esik is ki, mindkettő hiányozni fog az élvonalból.

A Slovan futballistája, Erik Grendel azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha jelenleg Nyitrán játszó barátai, Matúš Putnocký és Radoslav Augustín kiharcolnák a bentmaradást, de hozzátette: „Kedden nálunk játszanak, vagyis mi véget vethetünk a reményeiknek.” A kassai Miroslav Viazanko is inkább a nyitraiak bentmaradásának örülne, mivel neki is több barátja van ebben a csapatban, és a klub utánpótlás-nevelése is jó. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?