AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Rendkívül sikeresen vezettük ellentámadásainkat, kár, hogy a sok gólhelyzetből csak keveset használtunk ki, az eredmény sokkal kedvezőbb is lehetett volna számunkra. Örülnék, ha idegenben is ilyen támadó felfogásban futballoznánk, mert eddig a fiúk mintha féltek volna bátran játszani.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Rendkívül sikeresen vezettük ellentámadásainkat, kár, hogy a sok gólhelyzetből csak keveset használtunk ki, az eredmény sokkal kedvezőbb is lehetett volna számunkra. Örülnék, ha idegenben is ilyen támadó felfogásban futballoznánk, mert eddig a fiúk mintha féltek volna bátran játszani. Amikor a Púchov csökkentette hátrányát, fura gondolataim támadtak, eszembe jutott a Trnava–Petržalka meccs, amelyen a hazaiak a rájátszásban dolgozták le kétgólos hátrányukat.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Teljesen megérdemelten nyert a Slovan, minden tekintetben jobb volt nálunk. Játékosai uralták a pályát, sorozatban kerültek gólhelyzetbe, az eredmény számunkra hízelgő. Védenceim nem tudták érvényre juttatni tudásukat, gondjaink vannak a védelem összetételével.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Az első félidő felében úgy tűnt, hogy játékosaim idegesen futballoztak, de később, a gólunk után megnyugodtak, s amikor kiállították Šmelkót, már nem volt vitás, ki nyeri az összecsapást.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Tulajdonképpen minden az első 25 percben dőlt el, gólt kaptunk és kiállították Šmelkót. Utána már a hazaiak uralták a mérkőzést.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Rossz pszichikai állapotban álltak ki védenceim a meccsre, féltek a labdától, ami abban is megmutatkozott, hogy egymásután tíz átadást is elhibáztunk. Futballozni akartunk, de ez nem sikerült. Az ellenfél okosan, taktikusan játszott, legjobbja Zvara volt, akinek minden átadása a címzetthez érkezett. Csodával határos módon egyenlítettük ki kétgólos hátrányunkat.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Nehezen találok szavakat, hiszen harminc másodperccel a meccs vége előtt nem tudtuk megtartani vezetésünket. Zvara gyors gólja rányomta bélyegét az összecsapásra, utána az történt a pályán, amit mi akartunk. A cserejátékosok nem igazolták elvárásaimat, elsősorban Zárecký, aki ezzel kikerült a csapatból, mert az utolsó másodpercekben elhajolt a lövés elől, amely gólt eredményezett. Ez a futballista befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Utolsó mérkőzését játszotta a Petržalka csapatában.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Nagy szükségünk volt a győzelemre, s ezt annál is inkább értékelem, mert erős csapatot győztünk le. Az Inter jól játszott, annak ellenére, hogy három gólt kapott. Jó érzés tölt el azért is, mert mindhárom gólt egykori kassai futballisták lőtték.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Tudtuk,a hazaiak mindent megtesznek, hogy megszakítsák rossz sorozatukat. Az első félidőben védelmi hibák után jutott vezetéshez ellenfelünk, elsősorban a két középső védő gyengélkedett. Szünet után megpróbáltunk támadó felfogásban játszani, de nem volt szerencsénk. A hazaiak teljesítménye minden elismerést megérdemel, játékosai aktívan, határozottan és agresszívan futballoztak.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Jól kezdtük a meccset, gyors gólt rúgtunk, s utána is mi kezdeményeztünk többet, újabb gólokat érhettünk volna el. Szünet után a Dubnica aktívabbá vált, jól védekezett, s ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Úgy tűnt, a fiúk fáradtak voltak, az utóbbi időben sokat utaztak. Elégedetlen vagyok a döntetlennel.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Ha 1:0-ás vezetés után a hazaiak újabb gólt rúgnak, kikaptunk volna. Szünet után kiegyenlítettük a játékot és egy kis szerencsével nyerhettünk volna. Nagyon elégedett vagyok az egy ponttal, mivel több játékosom sérült.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?