AZ EDZŐK MONDTÁK

MICK McCARTHY, az ír válogatott szövetségi kapitánya: „Az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottunk, de a szünet után feljavult a támadójátékunk. Örülök, hogy volt tartása a csapatnak. Továbbra is bízom a továbbjutásban.

MICK McCARTHY, az ír válogatott szövetségi kapitánya: „Az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottunk, de a szünet után feljavult a támadójátékunk. Örülök, hogy volt tartása a csapatnak. Továbbra is bízom a továbbjutásban.”WINFRIED SCHAFFER, a kameruni válogatott szövetségi kapitánya: „Elégedett vagyok az eredménnyel annak ellenére, hogy 2:0-ás vezetéshez juthattunk volna, ehelyett az ellentámadásból egyenlítettek az írek. Játékosaim nagyon letörtek, így fel kell ráznom őket a következő meccsre.”MORTEN OLSEN, a dán válogatott szövetségi kapitánya: „Mindkét csapat idegesen kezdett, de 20-25 perc után megnyugodtak a játékosok. Szerencsére magunkhoz ragadtuk az irányítást, s többször is szép támadás végén kerültünk helyzetbe. Örülök annak, hogy Jon-Dahl Tomasson mindkét góljánál begyakorolt figurák után voltunk eredményesek.”

VICTOR PUA, az uruguayi csapat szövetségi kapitánya: „Alaposan ki kell elemeznünk a hibákat, de még semmi sincs lefutva a csoportban. A további mérkőzések döntik el a továbbjutást, s remélem, hogy javítani tudunk.”RUDI VÖLLER, a német válogatott szövetségi kapitánya: „Az első félidőben nagyon szépen játszottunk, örülök, hogy a pályán lévők megvalósították azt, amit elterveztem. Külön dicséretes, hogy az első perctől kezdve mindenki teljes erőbedobással hajtott. Fontos, hogy a nagy arányú győzelem után is józanok maradjunk. A csapatszellem tökéletes, most van néhány napunk pihenni. Ziege és Hamann sárga lapja felesleges és buta dolog volt.”NASSZAR AL-JOHAR, a szaúd-arábiai csapat szövetségi kapitánya: „Katasztrófa! Csapatom nem nyújtotta azt, amit tud, sőt, nagyon rosszul játszott. Elnézést kérek a nézőktől, főleg a mi szurkolóinktól. Csalódottak vagyunk, a kudarc az én felelősségem is. Két meccsünk még hátravan, megpróbálunk javítani.” (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?