AZ EDZŐK MONDTÁK

PETER GERGELY (Dubnica): „Sok gól esett, azonban, sajnos, négy a mi kapunkba. Újra bebizonyosodott, hogy mennyire hiányzik a védelmünkből Hanek. Sikerült kiegyenlítenünk a vendégek kétgólos előnyét, de nem tudtuk megakadályozni a trencsénieket, hogy újabb gólokat lőjenek.

PETER GERGELY (Dubnica): „Sok gól esett, azonban, sajnos, négy a mi kapunkba. Újra bebizonyosodott, hogy mennyire hiányzik a védelmünkből Hanek. Sikerült kiegyenlítenünk a vendégek kétgólos előnyét, de nem tudtuk megakadályozni a trencsénieket, hogy újabb gólokat lőjenek. A vendégek nagyon jól semlegesítették két szélső játékosunkat, Šupkát és Suchýt, akik az utóbbi mérkőzéseken eredményesen játszottak”.

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „A találkozó biztosan tetszett a nézőknek. Hat gól esett, és további gólhelyzeteket dolgoztak még ki a játékosok. Megérdemelt győzelmet arattunk, 2:0-ra vezettünk. Ezután sikerült a hazaiaknak az egyenlítés, de a harmadik gólunk megbénította őket”. Elsősorban a védekezésre fektettük a hangsúlyt, és a hazaiak támadó középpályásait szerettük volna semlegesíteni, ami sikerült is”.

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Csalódott vagyok, hiszen a döntetlent nyugodtan el tudtuk volna érni. A baj az, hogy tapasztalatlan a csapat, hiányzik a nyugalom a kritikus pillanatokban. A találkozó végén mindent egy lapra feltéve támadtunk, azonban rohamaink fejetlenek voltak. ĺgy könnyen győztek a rózsahegyiek. Óriási gondban voltam a csapat összeállításával, három kulcsjátékos hiányzott, és ez alapjában véve befolyásolta a végeredményt”.

MIKULÁŠ KOMANICKÝ (Ružomberok): „Védenceim amint átlépik a város határát, mintha elfelejtenének futballozni. Egy teljesen más csapat játszik idegenben, mint otthon. Tudtunk a hazaiak sérültjeiről, azonban nekünk is hiányzott néhány játékosunk. Ez azonban egyáltalán nem kifogás. Egy rózsahegyi kispados játékosnak jobbnak kell lennie, mint egy eperjesinek. A döntetlen igazságosabb erdmény lett volna”.

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Örülök, hogy nyertünk. Számunkra ez egy nagy siker, ugyanis nem mindenkinek adatik meg az, hogy győzzön a Slovan otthonában. Az első félidőben látottakkal elégedett vagyok, azonban elszomorít az, hogy a játékosok a 3:0-ás vezetés tudatában könnyelműsködni kezdtek, és majdnem elveszítettük az előnyünket”.

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Nehéz az ilyen mérkőzés után nyilatkozni. A három pont a miénk, és ehhez már nincs is mit hozzáfűznöm”.

VÉGSŐ GYULA (FC Košice): „A fiúk a tőlük telhetőt megtették. Külön köszönetemet szeretném kifejezni a közönségnek, akik megtapsolták a csapatot, és ez napjainkban a szlovák stadionokban nem tapasztalható. Az eredménnyel és a mutatott játékkal végeredményben elégedett vagyok”. (SITA+hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?