AUSZTRÁL NYĺLT TENISZBAJNOKSÁG

Melbourne. Az ausztrál nyílt teniszbajnokság (8,7 millió dollár az összdíjazás) szervezői pénteken elkészítették a hétfőn kezdődő Grand Slam-torna 128-as főtáblájának sorsolását. A szlovákok és a magyarok közül csak Kapros Anikó kapott nehéznek ígérkező ellenfelet, de számára is bíztató lehet, hogy a 31.

Melbourne. Az ausztrál nyílt teniszbajnokság (8,7 millió dollár az összdíjazás) szervezői pénteken elkészítették a hétfőn kezdődő Grand Slam-torna 128-as főtáblájának sorsolását. A szlovákok és a magyarok közül csak Kapros Anikó kapott nehéznek ígérkező ellenfelet, de számára is bíztató lehet, hogy a 31. helyen kiemelt olasz Francesca Schiavone a hét elején kikapott Mandula Petrától a 110 ezer dollár összdíjazású canberrai versenyen. Igaz, a perth-i Hopman Kupán legyőzte az amerikai Szeles Mónikát és a belga Kim Clijsterst is. A szlovákok és a magyarok mérkőzései az 1. fordulóban: Karol Kučera–Sjeng Schalken (holland, 27.), Dominik Hrbatý– Lars Burgsmüller (német), Sávolt Attila–selejtezőből érkező ellenfél; Jannette Husárová–Lina Krasznoruckaja (orosz), Martina Suchá– Gala Leon Garcia (spanyol), Henrieta Nagyová (22.)–Amy Frazier (amerikai), Daniela Hantuchová (32.)–Maja Matevzic (szlovén), Ľudmila Cervanová–Kristina Brandi (amerikai), Mandula Petra–Barna (német), Kuti Kis Rita–Danilid- (görög), Kapros Anikó–Schiavone (olasz, 31.), Gubacsi Zsófia–Pratt (ausztrál).

Marosi-Aracama Katalin győzött a selejtező 2. fordulójában, így már csak egy mérkőzést kell nyernie a 128-as főtáblára jutáshoz. A világranglista 204. helyén álló Marosi ellenfele a főtáblára kerülésért az orosz Szvetlana Kuznyecova (266.) lesz. (TASR. MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?