ATLÉTIKA

Cantwell kitett magáért
Portland. A világ idei legjobb eredményével, 22,54 méterrel nyerte a férfi súlylökést az amerikai Christian Cantwell a portlandi Grand Prix II-es viadalon. Érdekesebb eredmények, férfiak: 100 m: 1. Capel (amerikai) 10,07. Nők, 200 m: 1. Ferguson (bahamai) 22,84; 100 m gát: 1.

Cantwell kitett magáért

Portland. A világ idei legjobb eredményével, 22,54 méterrel nyerte a férfi súlylökést az amerikai Christian Cantwell a portlandi Grand Prix II-es viadalon. Érdekesebb eredmények, férfiak: 100 m: 1. Capel (amerikai) 10,07. Nők, 200 m: 1. Ferguson (bahamai) 22,84; 100 m gát: 1. Adams (amerikai) 12,66. (mti)

Kővágó Zoltán harmadik

Sevilla. Kővágó Zoltán magyar diszkoszvető a harmadik helyen végzett a sevillai Grand Prix-viadalon (66,36). Az ugyanebben a számban ötödikként záró Varga Roland (65,53) is teljesítette az olimpiai A-szintet, így a vb-ezüstérmes Fazekas Róbert, valamint Kővágó és a spanyolországi versenyen hetedik helyezett Máté Gábor (62,56) mellett ő a negyedik magyar, akit ebben a számban indítani lehetne a nyári játékokon. Közülük azonban csak hárman szerepelhetnek Athénban. Két szlovák súlylökő is rajtolt a viadalon, Mikuláš Konopka 19,80-al nyolcadik lett (50 cm-rel maradt el az olimpiai szinttől), sógora, Milan Háborák két centivel kevebbet ért el, s ezzel 9. Győzött a dán Olsen (20,73). (mti, sita)

Christian Olsson biztató rajtja

Torinó. Remekül kezdte a szabadtéri idényt a férfi hármasugrás világbajnoka, Christian Olsson: a svéd atléta pályafutása során 163. alkalommal került 17 méter fölé a Torinóban rendezett Grand Prix II-es viadalon, 17,61 m-es teljesítménnyel nyerte a számot. Kalapácsvetésben a magyar Pars Krisztián győzött 78,07 m-es teljesítménnyel. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?