Asztalitenisz: Ukrajnában jutottak tovább a hodosiak

pingpong
Kijev/Hodos |

A hazai pályán elszenvedett 3:2-es vereség után idegenben 3:2-re győzni tudtak a hodosi asztaliteniszezők a Fortune Kijev otthonában, és összesítésben a jobb szettaránynak köszönhetően továbbjutottak az Európa-kupában.

„Az első mérkőzés rendkívül szoros volt, akkor két labda döntött a győztes sorsáról, így tudtuk, hogy a visszavágón is bármi megtörténhet. Bíztunk a fiúkban és a továbbjutásban – mondta lapunknak Jozef Kmeť hodosi klubelnök. – A sikerben kulcsszerepe volt Peter Šereda remek teljesítményének, aki mindkét mérkőzését megnyerte. A sérülése után végre teljesen egészséges Samuel Novota is meg tudta nyerni az egyik mérkőzését a kettőből – ő legutóbb még csak egy meccset tudott vállalni. Nagy öröm, hogy sikerült kiharcolnunk a továbbjutást.ˮ Ezzel a hodosiak bejutottak az Európa-kupa két szakaszból álló negyeddöntőjébe: az első szakaszban a nyolc továbbjutót párosították össze, itt a hodosiak a székelyudvarhelyiek ellen játszanak majd. Az első mérkőzésre december 6-án, Erdélyben kerül sor este 6 órakor, a visszavágóra pedig egy héttel később Hodosban, december 13-án. A negyeddöntők második szakaszában a négy továbbjutót összesorsolják a négy kiesővel a Bajnokok Ligájából.

Érdekes

Fortune Kijev–SK Vydrany 2:3

Viktor Jefimov–Peter Šereda 0:3
Dmitro Piszar–Samuel Novota 3:1
Vologyimir Lusnyikov–Lelkeš Zoltán 3:0
Viktor Jefimov–Samuel Novota 1:3
Dmitro Piszar–Peter Šereda 1:3.
Az első mérkőzésen 3:2 – továbjutottak a hodosiak, jobb szettaránnyal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?