Artmedia–Dnyepr 0:3

Besztercebánya/Pozsony. Kiütéses hazai vereséggel mutatkozott be a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjében az Artmedia Bratislava, fordítani tudott, és kétgólos előnnyel utazik a visszavágóra a besztercebányai Dukla.
BANSKÁ BYSTRICA–FC WIL 3:1 (0:0). Góllövők: Semeník (75. és 79. – 11-esből), Jakubko (90.), ill. Nushi (72.

Besztercebánya/Pozsony. Kiütéses hazai vereséggel mutatkozott be a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjében az Artmedia Bratislava, fordítani tudott, és kétgólos előnnyel utazik a visszavágóra a besztercebányai Dukla.

BANSKÁ BYSTRICA–FC WIL 3:1 (0:0). Góllövők: Semeník (75. és 79. – 11-esből), Jakubko (90.), ill. Nushi (72.). Kiállítva: Kulík (87.), ill. Dzombic (78.). Játékvezető: Tudor (román), 6210 néző. DUKLA: Zajac–Ľ. Vyskoč, Dzúrik, F. Kunzo, D. Tóth (56. Kulík)–Pečovský (64. Penov), Svintek, M. Sovič (79. Libič), Leitner–Jakubko, Semeník.

A második félidőben Nushi révén a svájciak szereztek vezetést, de Semeník két góljával fordítani tudott a Dukla. A hazai játékos előbb fejjel, majd tizenegyesből volt eredményes. Jó teljesítményét a ráadásban még egy gólpasszal is megtoldotta, ezt Jakubko értékesítette, s így a Dukla megnyugtató előnnyel készülhet a visszavágóra.

ARTMEDIA BRATISLAVA– DNYEPR 0:3 (0:0). Góllövők: Semocsko (62.), Nazarenko (78.), Mihajlenko (89.). Játékvezető: Douros (görög), 2800 néző. ARTMEDIA: Čobej–Kotula (77. Šoltis), Borbély, Maixner, Hellebrand (71. Ďurica)–Fodrek, Novák (60. Kozák), Suchánek–Mikulič, Šebo, Krejčí. Közepes színvonalú mér-kőzésen megérdemelten nyertek a vendégek. A második játékrészben a Dnyepr háromszor mattolta a szlovák csapat védelmét, és már a visszavágó lejátszása előtt nyugodtan a következő ellenfélre összpontosíthat.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: FC Tbiliszi–Legia Warszawa 0:1; Otaci–Olomouc 1:2 (Babnič egy vendéggól); Zseleznyicsar Belgrád–Steaua Bukarest 2:4, Zselj. Szarajevó–Litex Lovecs 1:2. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?