Arséne Wenger nem vonul vissza

Arséne Wenger
London |

Nem vonul vissza az edzősködéstől Arséne Wenger, aki a szezon végén - több mint 21 év után - távozik az Arsenal labdarúgócsapatának kispadjáról.

"Őszintén mondom, nem tudom mit fogok csinálni. Tartsak egy kis szünetet? Az biztos, hogy tovább fogok dolgozni" - nyilatkozta szerdán a 68 éves tréner.

Wenger 1996 októbere óta az Arsenal vezetőedzője, és ezzel a londoni egyesület történetének leghosszabb ideig hivatalban lévő trénere. A francia szakember 1229 mérkőzésen dirigálta eddig az Ágyúsokat, ezek közül 705-et nyert meg a csapattal.

Kapcsolódó cikkünk

Az együttessel háromszor szerzett angol bajnoki címet (1998, 2002, 2004) és hétszer FA Kupát (1998, 2002, 2003, 2005, 2014, 2015, 2017), előbbiek közül a 2004-es a legemlékezetesebb, ugyanis azt az idényt veretlenül játszotta végig az Arsenal. Háromszor választották a Premier League, egyszer pedig a világ legjobb edzőjének.

Wenger pénteken jelentette be, hogy jövő nyárig szóló szerződése ellenére már idén átadja a kispadot. A szerdai sajtótájékoztatón elárulta, nem az ő döntése volt, hogy most távozzon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?