Albrecht a DAC edzője

Pozsony. Mától Milan Albrecht irányítja a második vonalban szereplő dunaszerdahelyi futballcsapatot. Az 52 esztendős tréner korábban sikeresen tevékenykedett Trencsénben, az őszi idényben pedig a III. ligás Bánovce kispadján ült.

Pozsony. Mától Milan Albrecht irányítja a második vonalban szereplő dunaszerdahelyi futballcsapatot. Az 52 esztendős tréner korábban sikeresen tevékenykedett Trencsénben, az őszi idényben pedig a III. ligás Bánovce kispadján ült. Egyelőre fél évre szól a megállapodás, de ha mindkét fél elégedett lesz meghosszabbítják a szerződést. Szaban Tibor, az eddigi vezetőedző valószínűleg Albrecht munkáját segíti majd.

A DAC jelenleg 24 játékossal Alsókubínban edzőtáborozik. Rövid, kétnapos kassai kitérő után visszatért az élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező Belán Norbert (korábban Homonnán védett., rajta kívül a Guza (Michalovce), Masarovič (Devín), Lengyel (Jasl. Bohunice) számít új szerzeménynek. Mivel Sánta Péter térdműtétje miatt valószínűleg kihagyja a tavaszi szezon nagy részét, a napokban újabb hálóőr, a třineci Čajka érkezik próbajátékra. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?