Sport

A TIBI-kupa 19. felvonása Vágsellyén

Vágsellye | Szombaton immár tizenkilencedik alkalommal zajlik (kezdés: 8.00) a Vágsellyei járás csapatainak hagyományos terembajnoksága, a népszerű TIBI-kupa, melyen a vágsellyei sportcsarnokban ezúttal tizenkét alakulat csatázik a trófeáért, a terembajnoki címért.
Ágh István

2019. január 4. 17:34

A focibarátságot jelképező regionális erőpróbán a szomszédos Galántai járást a felsőszeli csapat és a Hody képviseli.

„Minden érdeklődő jelentkezését elfogadtuk. December elején sorsolásra invitáltuk a résztvevők tisztségviselőit, s a baráti összejövetelen alakult ki a csoportbeosztás. A csoportokba az erőviszonyok alapján soroltuk be a részvevőket. A három négytagú csoportban a kollektívák körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért. Viadalunk különlegessége, hogy a csoportmeccsek után a csapatok a nyolcaddöntőben folytatják, és csak ezt követően lesznek kiesők” – tájékoztatott a felsőkirályi futballklub által szervezett év eleji erőpróba érdekességeiről a főtámogató és ötletgazda Tibor Rábek, a kupanévadó vállalkozás tulajdonosa.

A szervezők a torna első három helyezettjét serleggel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt különdíjjal jutalmazzák. A belépőjegyeket a tombolában kisorsolják, a fődíj egy márkás ruhaszárító gép. „Mindent megteszünk azért, hogy a labdarúgók, a tisztségviselők, a nézők, valamint a meghívott vendégeink jól érezzék magukat, s a seregszemlénk ezúttal is a foci ünnepe legyen” – nyomatékosította a rendezvény elsődleges célját Tibor Rábek. Tavaly a vágsellyei Betonáris alakulata végzett az élen.

Csoportbeosztás, A csoport: Horná Kráľová, Betonáris Šaľa, Hody, Kráľová nad Váhom.

B csoport: FC Saliby jun., Šaľa (id. ifik), Veča, Diakovce. C csoport: Vlčany, Močenok, Hájske, Trnovec nad Váhom. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?