A The Beatles veretlen szólója

Úgy játszottak, hogy mindenki meghajolt előttük, eredményességükkel hírneve csúcsán járó híres névadó elődjükre emlékeztettek. Veretlenül nyerte Füleken a 13. Balex Trade Futsalligát a The Beatles.

Úgy játszottak, hogy mindenki meghajolt előttük, eredményességükkel hírneve csúcsán járó híres névadó elődjükre emlékeztettek. Veretlenül nyerte Füleken a 13. Balex Trade Futsalligát a The Beatles. Stanislav Villányit, a liga szervezőjét kérdeztem.

Mivel vonul be a krónikába a tizenharmadik felvonás?

Sajátossága az volt, hogy csak hat csapat indult. Kettő ugyanis közvetlenül a rajt előtt visszalépett. Lett volna beugró helyettük, de kitartottam a kisebb létszám mellett, mert tudtam, hogy készülnek a tornaterem felújítására, s azalatt szüneteltetni kellett a bajnokságot. Két hétig nem játszottunk, de aztán minden alkalmat megragadtunk, még az ünnepeket is, hogy időben győzzük lebonyolítani a ligát, amely ismét színvonalas volt, mindenki a lehető legjobbat igyekezett nyújtani a pályán. Mi arra törekszünk, hogy az aktív játékosoknak a holt idényben, a felkészülési mérkőzések kezdetéig kínáljunk játéklehetőséget. A focisták meg éltek ezzel a lehetőséggel. Annak is örültünk, hogy sok fiatal tűnt fel a csapatokban.

Magabiztosan, pontveszteség nélkül lett első a The Beatles. A győztes rúgta a legtöbb és kapta a legkevesebb gólt. Miért emelkedtek ki ennyire a mezőnyből?

A fülekiekből és környékbeliekből összeállt együttes először nyerte a ligát, teljesen megérdemelten. Hagyományos indulók, s érezni lehetett szereplésükből, hogy az egész csapat első akart lenni, s ez sikerült is nekik. A többieknél becsúszott néhány vereség, náluk nem.

Idén hat csapat indult, de ez részben szükségmegoldás is volt, mert érdeklődés van a liga iránt. Jövő télen újra megrendezik?

Természetesen. Ha Alexander Balog továbbra is támogatni fogja, mi készek vagyunk folytatni. Feleségemmel végezzük a szervezési teendőket. Futsalsorozatunk hasznos játéklehetőséget kínál minden füleki és környékbeli labdarúgónak, aki a téli hetekben tétlenségre van ítélve.

Ligatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?