A Szingapúri Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

Szingapúr |

<p><span style="font-size: 11.8181819915771px;">A nemzetközi sajtó főként Lewis Hamiltonnak, a Mercedes brit pilótájának a sikerét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíj másnapján, aki élre ugrott az összetett pontversenyben, mivel csapattársa, a német Nico Rosberg kiesett.</span></p>

Anglia:    Sun:"Hamilton az álmok földjén."        Express:"Hamilton átvette a vezetést a vb-címért folyó harcban egy olyan napon, amely katasztrofálisan sikerült Rosberg számára."        Daily Mail:"Négy hónapnyi sikertelenség, fájdalom és harag után Hamilton vezet a vb-pontversenyben."        Spanyolország:    El País:"A Mercedes sikere régóta egyértelmű, az istállón belül azonban koránt sincs béke. Hol Hamilton autója mond csődöt, hol Rosbergé. A német éllovasként érkezett Szingapúrba, de azzal az érzéssel távozott, hogy az idei munkáját lehúzhatja a vécén."        El Mundo:"Hamilton megrohamozta a trónt."        El Periodico de Catalunya:"Hamilton kihasználta csapattársának balszerencséjét. A Mercedes messze a legjobb kocsi az F1-ben, de a megbízhatóság nem az erőssége."        Marca:"Hamilton rohan a vb-cím felé. Hibátlanul versenyzett, és megérdemelten ugrott az élre."        Olaszország:    Corriere della Sera:"Vége a nagy átoknak. Öt futammal a vége előtt Rosberg három ponttal van lemaradva. Az ő világbajnoksága most kezdődik igazán márkatársa ellen, aki szenvedett, de összekapta magát, és némi szerencsével ő lett Szingapúr hőse. Ha nem lenne ez az őrült ötlet, hogy az utolsó nagydíj győztese dupla pontot kap, akkor csodálatos párharcot láthatnánk a hátralévő időben."        La Stampa:"A szingapúri éjszaka után néhány számla kiegyenlítetlen maradt: Hamilton Rosberg ellen, Vettel Ricciardo ellen, Alonso jövője a Ferrarinál. A szingapúri futam nemcsak a városi környezet és a világítás miatt az egyik legnehezebb: korábban a Nelson Piquet Jr. szándékos balesete miatti +karambol-gate+ vagy Felipe Massa boxutcás problémái mindig újrakeverték a kártyákat."        Franciaország:    L'Equipe:"Annyi bizonyos, hogy Hamilton annak köszönheti első helyét, hogy Rosberg feladta a szingapúri versenyt. Ugyanakkor a brit pilóta azzal dicsekedhet, hogy idén már hetedik futamán diadalmaskodott. Hibátlanul teljesített, és már ő a favorit."        Liberation:"A szingapúri GP felkavarta az F1-et. Ez sokat ígér a szezon végére, a sportág Hamiltonnak köszönhetően ismét lendületbe jött."        Le Parisien:"Hamilton a főnök. Szép győzelmet aratott, pályafutása során már a 29-ediket. Briliáns és tökéletes pilóta, aki végig gyorsabb volt a többieknél. Rosberg lerobbant."        Németország:    Bild:"Rosberg kiesett. Lehet, hogy a furcsa kormányhiba a világbajnoki címébe kerül? Sebastian Vettel második lett, de mérges volt a futam után."        Frankfurter Allgemeine:"Közelharc a Mercedesnél. Egy eltörött vezeték izgalmasabbá tette a versenyfutást a vb-ért."        Süddeutsche Zeitung:"Hullámzó teljesítmény az éjszakai műszakban. Rosbergnek már a rajt előtt voltak problémái, korán kiesett, így el kellett engednie maga mellett Hamiltont." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?