A svéd Näslund 30. gólja

New York. A Phoenix Coyotes NHL-csapata történetében még soha sem fordult elő, hogy gól nélküli döntetlent érjen el. A történelmi időpont a szerdai játéknapon érkezett el, amikor Chicagóban 0:0-ra végzett a Blackhawks ellen. New Yorkban lecsendesült a Hurrikán, a Vancouver legyőzte a remek formában játszó Ottawát.

Az ottawai Fisher nem tudott elmenekülni Sopel elöl, csapatát is tutolére a vereség, 6:4-re kikapott VancouverbenTASR/AP-felvételNew York. A Phoenix Coyotes NHL-csapata történetében még soha sem fordult elő, hogy gól nélküli döntetlent érjen el. A történelmi időpont a szerdai játéknapon érkezett el, amikor Chicagóban 0:0-ra végzett a Blackhawks ellen. New Yorkban lecsendesült a Hurrikán, a Vancouver legyőzte a remek formában játszó Ottawát.

Jégkorong-mérkőzés lévén nagyon furcsa eredmény született helyi idő szerint szerda este a Chicago Blackhawks–Phoenix Coyotes NHL találkozón, amelyen egyik csapat sem tudott betalálni a másik kapujába. Mindkét oldalon remekeltek a kapusok, a Prérifarkasok idei szezon során először kezdő kapusa, Zac Bierk negyven, kollégája, Michael Leighton harmincegy lövést hárított. A Phoenix még soha sem játszott gólnélküli döntetlent, a Blackhawks eddig harmincnégyszer, a legutóbb 1997. december 17-én, Edmontonban.

Vitathatatlan, érdemes kilátogatni az Ottawa Senators találkozóira, mert azokat rendezzék a kanadai fővárosban, vagy idegenben, mindig gólokban gazdag élményt nyújtanak. Az együttes ezúttal Kanadában szerepelt, de Vancouverben 6:4-re alulmaradt a Canucks együttesével szemben. A találkozó hőse Markus Näslund volt, aki két gólt is ütött, s szezon során már harminc találatnál jár. Egymást követő huszonötödik találkozóján kapott először háromnál több gólt az Ottawa, ez volt a legjobb sorozat a Montreal Canadiens 1955-ös szériája óta.

EREDMÉNYEK: Florida Panthers– Detroit Red Wings 1:2 – hosszabbítás után (0:0, 0:1, 1:0 – 0:1), gól: Nilson, illetve B. Hull 2; Minnesota Wild–Colombus Blue Jackets 1:2 (0:0, 0:1 1:1), gól: Bouchard, illetve Sanderson, Marshall; Vancouver Canucks–Ottawa Senators 6:4 (2:2, 2:1, 2:1), gól: Näslund 2, Malik, Linden, Ruutu, Cooke, illetve Havlát, Fisher 2, Martins; New York Rangers–Carolina Hurricanes 5:1 (1:0, 3:0, 1:1), gól: Barnaby, Holík 2, Lindros, Lundmark, illetve O’Neill; Chicago Blackhawks–Phoenix Coyotes 0:0; Anaheim Mighty Ducks–Edmonton Oilers 0:1 (0:0, 0:1, 0:0), gól: York. (o, sr, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?