A sereghajtó DAC nem bírt az eperjesi Tatrannal

Dunaszerdahely |

<p>Gól nélkül végződött a keddi DAC-Prešov kiesési rangadó a labdarúgó Corgoň Liga 19. fordulójában.</p>

Tehát a sereghajtó sárga-kékeknek nem sikerült ledolgozniuk az utolsó előtti helyen álló eperjesiek elleni négypontos hátrányukból. (Egyébként ez a csallóköziek első pontja  a tavaszi idényben.) Az sem segített, hogy a DAC-ot Werner Lorant személyében új edző irányította. A 63 éves impulzív német tréner a vártnál lényegesen nyugodtabban élte át a mérkőzést.

Hazai fölénnyel indult az összecsapás, de az első kapura lövésre húsz percet kellett várni: Lénárth erőtlen próbálkozását Diviš könnyen védte. Majdnem góllal végződött az első valamirevaló Tatran-támadás, Guba közeli lövését Kučera a vendégcsatár elé ütötte ki, aki másodszor is kapura rúgott, ám Lénárth a gólvonalról mentett.

DAC 1904 Dunaszerdahely (Dunajská Streda) - 1. FC Tatran Prešov 0:0
Játékvezető: Kráľovič, Sárga lap: Laštovka, Kabele, Csölle - Macko, Krajník, 1242 néző.
DAC 1904 Dunajská Streda: Kučera - Nikolič, Marcin, Huber, Laštovka - Kabele (80. Kordič), Boya, Lénárth (60. H”zl), Tchami, Matúš (70. Csölle) Delarge
1. FC Tatran Prešov: Diviš Kolbas, Piter-Bučko, Krajník, Štetina - Papaj (75. Heidenreich), Macko, Lipták, Petráš (8. Katona), Zošák Guba (90.+ Beglaryan)

(sz. z., SITA)

A mérkőzésről bővebben az Új Szó szerdai számában olvashat!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?