A rimaszombatiak hétfőtől edzőtáborba vonulnak

Rimaszombat |

<p>Senki sem hiányzott az őszi keretből a rimaszombati labdarúgócsapat első idei edzésén. „Örvendetes, hogy senki sem érkezett túlsúllyal az ünnepek után.</p>

Látszik, hogy a fiúk komolyan veszik az alapozást, profiként figyeltek a kondíciójukra az egy hónapos szabadság alatt is. Csak az a kár, hogy rögtön az első edzésen megsérült Sihelský, aki kisebb izomhúzódást szenvedett“ - tudtuk meg Karol Kiseltől, a rimaszombatiak vezetőedzőjétől.
A csapat a második vonalban a második helyen áll a táblázaton, s mindössze rosszabb gólarányával szorul az éllovas Inter mögé. „A játékosok ősszel nagyon lelkiismeretesen küzdöttek, sorozatosan jó teljesítményt nyújtottak -dicsérte védenceit a tréner. -Nincs miért változtatnunk a kereten, nagyobb igazolásokat nem tervezünk. A klub anyagi helyzete nem a legjobb, nem fogunk fejetlenül költekezni.“ A rimaszombatiak első edzésén így csupán az ifiből érkezett futballisták (Juhász, Árvay, Szabó), illetve a vendégjátékról hazatért játékosok (Baldovský, Fízel) számítottak új arcnak. Jelen volt Šándor is, aki fél évig Angliában dolgozott, később pedig az ötödik ligában szereplő krasznahorkaváraljai együttesben játszott.
A rimaszombati gárda hétfőtől egyhetes csorba-tói edzőtáborba vonul. „Amikor nyáron idejöttem, nem volt alkalmam edzőtáborba vinni a fiúkat, ezért most annál jobban örülök a lehetőségnek -mondta Kisel. - Az együtt töltött egy hét nemcsak azért fontos, hogy javítsuk a játékosok kondícióját, hanem azért is, mert így még jobban összerázódhat a társaság. A fiúk már eddig is példásan összetartottak, de ez a hét még egységesebb csapattá teheti őket, és én is jobban megismerhetem a játékosaim jellemét, akaraterejét, kitartását.“ (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?